Orkun Kökçü: "Biz Türkler, Birbirimize Çok Tutkunuz, Birbirimize Bağlıyız"

İsa Kethüda
10.02.2023 - 11:52 | Son Güncellenme: 10.02.2023 - 12:14

Hollanda ekiplerinden Feyenoord’un kaptanlığını yapan milli futbolcu Orkun Kökçü, NEC ile oynanan Hollanda Kupası maçının sonunda Türk Bayrağıyla statta tur attı.

Orkun Kökçü: "Biz Türkler, Birbirimize Çok Tutkunuz, Birbirimize Bağlıyız"

Hollanda ekiplerinden Feyenoord, NEC ile oynanan Hollanda Kupası maçında rakibini penaltı atışları sonrası 5-3’lük skorla mağlup etti. 

Orkun Kökçü üzüntüsünü dile getirdi

Karşılaşma sonrasında Hollanda medyasına açıklamalarda bulunan milli futbolcu Orkun Kökçü, Hollanda Kupası’na devam etmenin mutluluğunu yaşadığını ama diğer taraftan Türkiye’de meydana gelen deprem nedeniyle bir hayli üzüntülü olduğunu söyledi. 

"O an ağlamamak için kendimi çok zor tuttum"

Karşılaşmanın saygı duruşu ile başladığını söyleyen Kökçü, “O an ağlamamak için kendimi çok zor tuttum. Maç sonunda ise Türk Bayrağını omuzlarıma alarak statta tur atmamım tek nedeni Türkiye’de yaşanan deprem. Biz Türkler, birbirimize çok tutkunuz, birbirimize bağlıyız.

İlgini Çekebilir
Acı haber geldi! 3 sporcu daha hayatını kaybetti
Habere Git

Oradaki insanları tanımıyorum ama onlar benim için bir aile. Orada yaşananlar, sanki ağabeyim ve kız kardeşimin yaşadığı gibi bir şey. 

"Ruhen ve kalben ülkemin yanında olduğumu göstermek istedim"

Türk Bayrağıyla burada vermek istediğim mesaj, hep birlikte el ele verelim ve oradaki acıların dinmesine yardımcı olalım. Bedenen oradan uzakta olsam bile ruhen ve kalben ülkemin yanında olduğumu göstermek istedim” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler