Feyenoord'un milli futbolcusu Orkun Kökçü: 'Beşiktaş'ta oynamak isterim'

20.05.2022 - 11:01 | Son Güncellenme: 20.05.2022 - 13:58

Eredivisie ekiplerinden Feyenoord'da forma giyen 21 yaşındaki milli futbolcu Orkun Kökçü, forma giymek istediği Süper Lig takımını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Feyenoord'un milli futbolcusu Orkun Kökçü: 'Beşiktaş'ta oynamak isterim'

Feyenoord'da oynayan milli futbolcu Orkun Kökçü, Roma ile 25 Mayıs'ta oynayacakları UEFA Konferans Ligi Finali öncesinde açıklamalarda bulundu. Tivibu Spor'a konuşan Orkun Kökçü'nün açıklamaları şöyle...

 

"Ailem Türkiye'yi seçmemi istedi"

Henüz 21 yaşındayım ve şu andaki durumumdan çok daha iyi olacağım, buna eminim. U19'a kadar Hollanda'da oynadım ama ailem de Türkiye'yi seçmemi istedim.

"Finale odaklandım"

Şimdi Konferans Ligi Finali'ne odaklandım. Finalden sonra Transfer bakacağız. o konuyu babama ve menajerime bıraktım. Jose Mourinho çok büyük bir hoca, çok kupa kazanmış bir isim. Final maçı kolay olmayacak.

İlgini Çekebilir
Transfer listesindeki yıldızdan, uçaktan "Kartal" emojili paylaşım!
Habere Git

Beşiktaş'ta oynamak isterim

Beşiktaşlıyım. Küçüklükten beri taraftarı olduğum takımda oynamak isterim ancak ilerde ne olur bilemeyiz. Beşiktaş'ta oynamak yine de güzel bir his ve duygudur. Onu inşallah gelecekte yaşayabilirim.

Sözleşmesi 2025'te bitiyor

Altyapısından yetiştiği Feyenoord ile 2025 yılı 30 Haziran'a kadar sözleşmesi bulunan Orkun Kökçü'nün güncel piyasa değeri 17 milyon Euro.

 

Orkun Kökçü'nün performansı

Bu sezon 49 karşılaşmada forma giyen genç yıldız bu maçlarda 9 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi. A Milli Takım düzeyinde Türkiye'yi sectikten sonra Ay yıldızlı formayı 14 kez giyen Orkun, 1 gol ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler