Orkun Kökçü kimdir, kaç yaşında?

19.07.2018 - 00:45 | Son Güncellenme: 18.07.2018 - 21:48

Orkun Kökçü kimdir, kaç yaşında? Kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta rota Orkun Kökçü. Siyah-beyazlı taraftarlar ise genç yıldız adayı hakkında merak edilenlerin cevaplarını arıyor. Merkez orta saha’da oynayan Orkun, skorer kimliği ile ön plana çıkıyor. Peki, Orkun Kökçü kimdir, kaç yaşında? Transfermarkt ve Maçkolik değeri nedir? İşte detaylar...

Orkun Kökçü kimdir, kaç yaşında?

Kadrosunu güçlendirmek isteyenBeşiktaş Orkun Kökçü ile ilgileniyor. Peki, Orkun Kökçü kimdir, kaç yaşında? Hollanda vatandaşı olan Orkun, geçtiğimiz sezonu Feyenoord U-19 takımında geçirdi. Şenol Güneş yönetiminde transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta hareketli günler devam ediyor. Kara-Kartal'ın transfer listesinde olan Orkun Kökçü kimdir, kaç yaşındaTransfermarkt ve Maçkolik değeri nedir? İşte detaylar...

Orkun Kökçü kimdir, kaç yaşında?

Hollanda vatandaşı olan Orkun, geçtiğimiz sezonu Feyenoord U-19 takımında geçirdi.

Merkez orta saha’da oynayan Orkun, skorer kimliği ile ön plana çıkıyor.

2017/18 sezonunda 41 maça çıkan genç yetenek, attığı 17 gol ve yaptığı 3 asist ile dikkatleri üzerine çekti.

Orkun’un kulübü Feyenoord ile sözleşmesi 30 Haziran 2020 tarihinde sona erecek. (HaberKaraKartal)

Orkun Kökçü Transfermarkt değeri

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Orkun Kökçü'nün Transfermarkt değeri bulunmamaktadır.

Orkun Kökçü Maçkolik

Beşiktaş transfer haberleri...

Fulham, Fabri ile büyük ölçüde anlaşma sağladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın kalecisi Fabri'ye İngiltere'den transfer teklifi var.

A Spor'da yer alan habere göre, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham, Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri'ye 6 milyon euroluk bir teklif yaptı. Siyah-beyazlılar, İngiliz ekibiyle büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Beşiktaş'ın Ospina transferini bitirdiği iddia edildi...

Bomba iddia! Beşiktaş David Ospina transferini bitirdi!

Fabri'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık kaleci alternatiflerini hazırda tutan Beşiktaş'ın Arsenal'ın file bekçisi David Ospina'yla el sıkıştığı öne sürüldü.

Fabri'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık kaleci arayışlarına giren Beşiktaş, transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Kolombiya basını, Siyah Beyazlılar'ın Fenerbahçe için de adı geçen Arsenallı file bekçisi David Ospina'nın transferini bitirdiğini yazdı.

Ülkenin önemli spor gazeticileri arasında gösterilen Estaban Jaramillo, resmi Twitter hesabı aracılığıyla paylaştığı haberde Kolombiyalı eldivenin yeni adresinin Beşiktaş olduğunu yazarken şu ifadeleri kullandı:

"David Ospina, Beşiktaş'la çoktan anlaştı ve imza için bekliyor. Ospina, Sevilla ve Napoli'dense Beşiktaş'ın teklifini daha cazip buldu. Dolayısıyla yeni durağı Türkiye olacak.

Beşiktaş hakkında merak edilenler

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 1903 yılında İstanbul'da kurulan spor kulübüdür. Bereket Jimnastik Kulübü adıyla kurulan kulüp, 26 Ocak 1911 tarihinde Beyoğlu Mutasarrıfı Muhittin Bey'in teşvikiyle Beşiktaş Osmanlı Jimnastik Kulübü, adıyla tescil edilen ilk Türk spor kulübü oldu. Daha çok futbol şubesiyle tanınan kulüp, Türkiye'de futbolun profesyonelleşmesinden sonra şampiyon olma başarısı gösteren 5 kulüpten birisidir. Kulübün genel başkanı Fikret Orman'dır.

Beşiktaş, güncel olarak futbol (erkek ve kadınlarda), basketbol (erkek ve kadınlarda), voleybol (erkekler ve kadınlarda) ve hentbol dallarında birinci lig düzeyinde temsil edilmektedir. Bu dalların yanında atletizm, bedensel engelliler, boks, briç, güreş, jimnastik, kürek, masa tenisi, satranç ve elektronik spor dallarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Beşiktaş Futbol Takımı, şampiyon olan 5 takımdan birisidir. Ayrıca, futbol takımı armasında yıldız olanb 4 Türk takımından biridir. Armasında Türk bayrağı amblemi taşıma hakkını elde etmiş az sayıda takımdan biridir.

Beşiktaş, kurulduğu 1933 yılından bu yana Türkiye Basketbol Ligi'nde toplam 2 defa şampiyon olmuştur. Bunun dışında 1'er kez 2. Lig, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan takım, 2011-12 sezonunda EuroChallenge'ı kazanarak tarihinde ilk kez bir Avrupa şampiyonluğu elde etmiştir. Beşiktaş (kadın basketbol takımı), Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ni toplamda 3 defa müzesine götürürken, 1 kez de Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda mutlu sona ulaşmıştır. 2003 yılında kurulan Beşiktaş (tekerlekli sandalye basketbol takımı) ise 2 kez Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'i kazanma başarısı gösterirken, 1 kez Andre Vergauwen Kupası ve 1 kez de Willi Brinkmann Kupası'nda şampiyonluk elde etmiştir. Faaliyetlerine 1961 yılında başlayan Beşiktaş (kadın voleybol takımı), 1'er kez Türkiye Bayanlar Voleybol Şampiyonası, Federasyon Kupası'nda şampiyon olmuştur. Kadınlar Voleybol Balkan Kupası'nda ise toplam 3 kez şampiyon olmuştur. 2013-14 sezonunda CEV Challenge Kupası'nda final oynama başarısı göstermiştir. 1986 yılında kurulan Beşiktaş (erkek voleybol takımı) ise İstanbul Erkekler Voleybol Ligi ve Federasyon Kupası'nda 1'er kez şampiyon olmuştur. 1986 yılında kurulan Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, 10 kez ile Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'ni en çok kazanan takımdır. Bunun dışında 9 kez Türkiye Kupası ve 10 kez de Süper Kupa'da şampiyon olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler