Orkun Kökçü’den kaptana yumruk!

26.05.2021 - 16:21 | Son Güncellenme: 26.05.2021 - 16:26

A Milli Takımımızın gurbetçi futbolcusu Orkun Kökçü’nün Feyenoord’da takım kaptanı Steven Berghuis'e yumruk attığı ortaya çıktı.

Orkun Kökçü’den kaptana yumruk!

AJANSSPOR-HABER

Türk Milli Takımı’nın, EURO 2020 aday kadrosunda yer alan Orkun Kökçü hakkında çarpıcı bir açıklama geldi. Hollanda ekiplerinden Feyenoord’da forma giyen futbolcunun soyunma odasında bir kavgaya karıştığı öğrenildi.

Heerenveen maçından sonra ortalık karışmış

Feyenoord Yardımcı Antrenörü Cor Pot, teknik direktör Dick Advocaat’ın görevinden ayrılmasından sonra bağlandığı bir yayında geride kalan sezonu değerlendirdi. Ülkesinde Voetbal International'in podcast yayınına konuk olan Pot, 27 Ocak tarihinde deplasmanda Heerenveen'den aldıkları 3-0'lık mağlubiyete sözü getirdi.

'Berghuis'in sözleri Orkun'u kızdırdı'

Hollandalı teknik adam, "Berghuis çok tutkulu bir futbolcu. Takımın olduğundan çok daha iyisini yapabileceğini düşünüyordu. Söylediği bir söz sonrası Orkun Kökçü bir anda suratına yumruk attı. Ardından araya girdik ve gerilim devam etmedi" bilgisini paylaştı.

'Advocaat o maçta görevini bırakıyordu'

Ünlü çalıştırıcı Dick Advocaat'ın da bu maçtan sonra görevi bırakma kararı aldığını söyleyen Pot, "Advocaat oluşan durumdan memnun değildi. Eşyalarını toplamaya başlamış, o anda görevi bırakmak istediğini söylemişti. Daha sonra ikna ettik ve sezonu takımla tamamladı" diye konuştu.

Arsenal ve Tottenham Orkun'un peşinde

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Advocaat, Feyenoord'un Utrecht’i 2-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi vizesi aldığı karşılaşmanın ardından gözyaşlarıyla takımına veda etmişti. Orkun Kökçü ise bu sezon 31 maçta 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 20 yaşındaki genç yetenek ile Tottenham ve Arsenal gibi Premier Lig’in önde gelen kulüpleri yakından ilgileniyor.  

Senin için hazırladığımız haberler