Orkun Kökçü'den Kerem Aktürkoğlu'na övgü!

13.10.2024 - 16:55 | Son Güncellenme: 13.10.2024 - 17:02

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçında yarın İzlanda'ya konuk olacak. Karşılaşma öncesi Orkun Kökçü açıklamalarda bulundu.

Orkun Kökçü'den Kerem Aktürkoğlu'na övgü!

AJANSSPOR - HABER

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçında Türkiye, yarın (14 Ekim) Pazartesi günü saat 21:45'te deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Ay-Yıldızlılarda Orkun Kökçü, karşılaşma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"İyi bir EURO 2024 geçirdik"

İzlanda maçına hazır olduklarını belirten Orkun Kökçü, "Çok rahatız. İyi sonuçlar aldık. Yarın da ilki başarmak istiyoruz. Buna da güvencimiz tam. Uzun bir yolculuk vardı, saat farkı da vardı. Bunlar bahane değil, yarınki maça hazırız. Gayet iyi bir EURO 2024 geçirdik ve devam ettirmek istiyoruz" dedi.

"Kerem muhteşem bir oyuncu ve iyi bir insan"

Benfica'dan takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu hakkında da konuşan Orkun Kökçü, "Kerem'in Benfica'ya gelmesinin ikimiz açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü Kerem muhteşem bir oyuncu ve iyi bir insan. Orada da milli takım hissi gibi oldu benim için. Benim için de iyi oldu. Bu sene kendimi evimde daha iyi hissediyorum. Umarım devamı gelir" ifadelerini kullandı.

"Performansımın arttığını düşünüyorum"

Kendi performansını da değerlendiren Orkun Kökçü, "Ben genç oyuncuyum, 23 yaşındayım. Benim için maçlar ağır hissetmiyorum. Maç oynadıkça kendimi daha hazır hissediyorum. Her maç oynuyorum ve 3 günde bir maç oynuyorum. Performansımın arttığını düşünüyorum. Daha da zorlanacak şartlar var. Ama benim için maçların fazla olması iyi" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler