Orkun Kökçü: "Bu Şampiyonluk Benim İçin Çok Şey İfade Ediyor"

İsa Kethüda
14.05.2023 - 20:52 | Son Güncellenme: 14.05.2023 - 20:59

Hollanda Ligi'nde 16. şampiyonluğunu kazanan Feyenoord'da milli futbolcu Orkun Kökçü, maç sonrası flaş açıklamalar yaptı. İşte Kökçü'nün sözleri...

Orkun Kökçü: "Bu Şampiyonluk Benim İçin Çok Şey İfade Ediyor"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Milli futbolcu Orkun Kökçü’nün formasını giydiği Hollanda Eredivisie ekiplerinden Feyenoord, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Kırmızı-beyazlılar, bu sonuçla ligde 16. kez şampiyonluğa ulaştı.

"Şampiyonluk benim için çok şey ifade ediyor"

Feyenoord'da maç sonrası bir açıklama yapan Orkun Kökçü, "Bence bu en güzel anlardan biriydi. Bu şampiyonluk benim için çok şey ifade ediyor. 

"Lige iyi başlayamadım"

Lige iyi başlayamadım aslında, kampta da işler iyi gitmedi. Aklımda çok fazla şey vardı ve bu da günlerimin zor geçmesine neden olmuştu.

İlgini Çekebilir
Şampiyon Feyenoord! Orkun Kökçü...
Habere Git

"Çevremden ekstra destek aldım"

Çevremden ekstra destek aldım. Bu sezon zihnimi boşaltmak ve futbola odaklanmak için çok fazla zaman harcadım. Bunun için ekstra hoca tuttum. Bu işe yaradı çünkü her konuda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. 

"Arne Slot bunu hak etti"

Henüz 22 yaşındayım. Takım olarak çok iyi iş çıkardık. Harika ekibimiz var. Teknik direktör Arne Slot bunu hak etti. Sezon başında sorunumun ne olduğunu bilen birkaç kişiden biriydi. Bu benim için duygusal bir andı" ifadelerini kullandı.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Hollanda devi ile 43 maça çıkan Orkun Kökçü, 12 gol ve yaptığı 5 asistle takımının şampiyon olmasında büyük rol oynadı.

İlgini Çekebilir
F.Bahçeli eski oyuncunun takımı küme düştü!
Habere Git

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun ismi Avrupa'da birçok dev takımla anılıyor. Orkun'un sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Senin için hazırladığımız haberler