Premier Lig Devi Arsenal, Orkun Kökçü'yü Transfer Etmek İstiyor

Akın Ungan
08.04.2023 - 16:21 | Son Güncellenme: 08.04.2023 - 16:33

Hollanda'da Feyenoord forması giyen Orkun Kökçü'ye Premier Lig devi Arsenal talip oldu. İngiliz kulüp, sezon sonu transfer için bonservis bedeli ayırdı.

Premier Lig Devi Arsenal, Orkun Kökçü'yü Transfer Etmek İstiyor

Hollanda Ligi'nin önemli kulüplerinden Feyenoord'ta forma giyen milli futbolcu Orkun Kökçü, performansıyla takımların dikkatini çekti. Feyenoord kaptanı, İngiliz devinin radarına girdi.

Arsenal Orkun Kökçü'yü listeye aldı

The Sun'ın haberine göre Premier Lig'de şampiyonluk yarışı veren Arsenal, gelecek sezon planlamasına başladı. Dev kulüp, A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Orkun Kökçü'yü listesine aldı.

Orkun için 30 milyon sterlin

Haberde, Arsenal'in Orkun Kökçü için Feyenoord'a ödeyeceği bonservis bedeli de açıklandı. İngiliz takım milli yıldız için 30 milyon sterlini gözden çıkardı.

İlgini Çekebilir
Eski hocası itiraf etti: Belözoğlu, İsmail Yüksek'i Trabzon'un elinden aldı
Habere Git

37 maçta 12 gol attı

Feyenoord'ta 10 numaralı forma ve kaptanlık pazubendinin sahibi Orkun Kökçü, bu sezon 37 resmi müsabakada süre aldı. Yıldız orta saha 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Orkun 9 maçta ise sarı kart gördü.

Feyenoord altyapısından yetişen ve 2018'de A takıma yükselen 22 yaşındaki Orkun Kökçü kariyerinde 239 maça çıktı. Genç oyuncu çıktığı maçlarda 56 kez gol sevinci yaşadı, 35 de asist kaydetti.

Arsenal şampiyonluğa koşuyor

Senin için hazırladığımız haberler