Ajansspor

Orlando Gill: "Mbappe'nin hareketine çok sinirlendim"

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

FIFA Dünya Kupası Son 16 Turu'nda Paraguay, Fransa'ya 1-0 kaybetti. Maçın adamı seçilen Paraguay kalecisi Orlando Gill, maç sonu Kylian Mbappe hakkında açıklama yaptı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 43 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

2026 FIFA Dünya Kupası Son 16 Turu'nda Fransa ile karşı karşıya gelen Paraguay, zorlu mücadeleyi 1-0 kaybetti. Paraguay kalecisi Orlando Gill, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Orlando Gill, maçın adamı seçildi

Paraguay - Fransa maçının adamı, yaptığı 4 kurtarış ile Paraguay kalecisi Orlando Gill oldu.

"Elimi uzattım ama beni görmezden geldi"

Maç sonu Kylian Mbappe'nin kendisinin uzattığı ele karşılık vermemesi hakkında konuşan Orlando Gill, "Maç sonu Mbappe'yi tebrik etmek için elimi uzattım ama beni görmezden geldi. Bu yaptığı harekete o an çok sinirlendim" ifadelerini kullandı.

"Top geçer, adam geçmez"

Gill, "Eğer savunma oyununa alışık değillerse ne yapabiliriz? Paraguay böyle bir takım. Sert bir takımız. Fiziksel gücü üst seviyede bir takımız. Sahada da gücümüzü ilk andan itibaren hissettirdik. Top geçer, adam geçmez. Dediğim gibi biz böyle bir takımız" dedi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...