Orlando'da ilk antrenmanlar başladı! NBA dönüyor...

11.07.2020 - 13:13 | Son Güncellenme: 11.07.2020 - 13:26

NBA, 30 Temmuz'da pandemi arası sonrası yeninden başlarken, takımlar Orlando'da antrenmanlara başladı.

Orlando'da ilk antrenmanlar başladı! NBA dönüyor...

Eren TUNCAY - AJANSSPOR

NBA'in başlamasına 2,5 hafta gibi bir süre kalırken, Orlando'ya yerleşen takımlar, yanyana bulunan antrenman sahalarından ilk antrenmanlarını yapmaya başladılar.

Takım ve oyuncu performansları merak ediliyor

NBA'de genel olarak takımların ve bireysel anlamda oyuncuların, pandemi arasından nasıl etkilendikleri ve yeniden devam edecek olan lige nasıl dönecekleri ise merak konusu.

Pozitif vakalar can sıktı

NBA'de 28 oyuncuda koronavirüs çıkarken, koronavirüs vakalarından en çok etkilenen takım Brooklyn Nets oldu. (O HABERİMİZDE DAHA FAZLA DETAYI OKUYABİLİRSİNİZ)

Öte yandan geri dönüşle ilgili konuşan Orlando Magic'in yıldız oyuncusu Nikola Vucevic, "4 ay aradan sonra dönmek çok güzel, hepimiz basketbolu özledik." ifadelerini kullandı.

Bizi neler bekliyor?

Orlando'da bulunan bütün kulüp personeli ve oyunculara düzenli testler yapılmaya devam edecek. Sezon başlayana kadar kadrosunda koronavirüs sebepli eksiklik yaşayan takımlar, kadrolarına serbest oyunculardan takviyeler yapabilecek. 

Pozitif çıkanlar ayrılacak

Test sonuçlarında pozitif çıkanlar ayrılıp, sezon sürdürülecek. Ancak 12 kişilik kadrosu olan takımların kişi sayısı oynanmayacak şekilde azalırsa, lig yeniden durdurulacak. Peki ondan sonra yeniden devam eder mi, işte orası belirsiz. Adam Silver böyle ekstrem bir durumda ligin yeninden durdurulacağını açıkça ifade etse de, o durumda ligin akıbetinin ne olacağı hakkında henüz bir bilgi vermedi.

Luka Doncic bildiğiniz gibi...

Dün Dallas Mavericks de antrenman yapan takımlar arasındaydı. Dallas'ın genç süper yıldızı Luka Doncic'in antrenmanda attığı bir basket, sosyal medyada oldukça paylaşıldı.

 

Senin için hazırladığımız haberler