Celal Dumanlı'dan orman yangını açıklaması: İçim el vermedi

İsa Kethüda
06.08.2021 - 15:28 | Son Güncellenme: 06.08.2021 - 16:39

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bodrumspor forması giyen ve yangın söndürme çalışmalarına katılan Celal Dumanlı, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Celal Dumanlı'dan orman yangını açıklaması: İçim el vermedi

Deniz ŞEN - AJANSSPOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bodrumspor'un takım kaptanlarından 27 yaşındaki futbolcu Celal Dumanlı, memleketi Bodrum'da çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına katıldı.

Dumanlı, o anları Ajansspor ile paylaştı:

"Sosyal medya ve televizyonlardan takip ettim, içim el vermedi"

"Ben Bodrum'un yerlisiyim. Bodrumspor'da profesyonel futbolcuyum. Küçüklüğümden beri yangınlara giderim ve elimden geldiğinde müdahale ederim. Bizim orada genelde maki otlarında yangın çıkar, onları insan gücü ile söndürebilirsiniz ama bu orman yangınıydı. Bizim izin günümüzdü. Sosyal medya ve televizyonlardan takip ettim, içim el vermedi. Ormana insan gücü ile müdahale edemeyiz ama makilik ot bölgesine yangın geldiğinde bir arkadaşımla müdahale etmek istedik.

"Yangın alanında köylüler canla başla mücadele ediyorlardı"

İlk gördüğüm zaman her insan gibi çok üzüldüm. Elimden ne geliyorsa o an onu düşündüm. 7-8 saat orada kaldım. İtfaiyelerin sahasına girmedik. Köylülerle birlikte su tankerlerinin yanında saf tuttuk. Yangın alanında köylüler canla başla mücadele ediyorlardı. Onların insan gücüne ihtiyacı vardı, biz de onlara destek olduk.

Daha önce bizim takımda profesyonel kalecilik yapan bir arkadaşım daha benle birlikteydi. O olay yerinde yardımlarına devam etti. Bizim de takım olarak kampımız ve hazırlıklarımız başladı."

Senin için hazırladığımız haberler