Orman’dan Avcı’ya şarkılı jest: "Hiçbir şeye değişilmez Apo hocam bu dünyada"

15.06.2019 - 13:04 | Son Güncellenme: 15.06.2019 - 13:04

Kartal’ın Başkanı, yaza merhaba partisinde yeni teknik direktörleri için, “Beşiktaş’ım sen çok yaşa, canım feda olsun sana. Hiçbir şeye değişilmez Apo hocam bu dünyada” şarkısını söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Teknik Direktör Abdullah Avcı, Orman’ın sahibi olduğu otelde düzenlenen “Beyaz Geceler” konseptli yaza merhaba partisinde bir araya geldi. Orman, sahneye çıkıp, mikrofonu eline alarak, “Beşiktaş’ım sen çok yaşa canım feda olsun sana. Hiçbir şeye değişilmez Apo hocam bu dünyada’’ şarkısını söylemesi dikkat çekti.

Bu jest karşısında duygulanan Avcı ise, Beşiktaş’la sözleşme imzaladıktan sonra camia tarafından büyük bir sevgiyle karşılandığını belirterek, “Bana duyulan bu sıcak yaklaşımdan onur duyuyorum. Bu aileye katıldığım için çok mutluyum. Tüm Beşiktaşlılar’a teşekkür ediyorum. İnşallah şampiyonluğu da böyle kutlarız” diye konuştu. (Star)

“BEŞİKTAŞLILIK APAYRI”

Gecenin  özel konuklarından Teknik Direktör Abdullah Avcı, ailesiyle büyük coşku yaşadı. Başkan Fikret Orman'la birlikte sahneye çıkan Avcı, siyah-beyazlı renklerin bir parçası olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirtti. 55 yaşındaki teknik adam, “Eski kulübümden çıktığım günden beri çok önemli duygular hissediyorum. Burada bir kez daha Beşiktaşlılığı hissetirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Beşiktaş ailesine yeni bir Beşiktaşlı olarak katıldığım için hepiniz sağolun var olun” şeklinde konuştu. (Skor Sözcü)

Senin için hazırladığımız haberler