Orman'dan şampiyonluk ve Güneş sözleri!

28.05.2017 - 16:07 | Son Güncellenme: 28.05.2017 - 16:07

Orman'dan şampiyonluk ve Güneş sözleri!

AJANSSPOR -  Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, şampiyonluğa ulaştıkları Gaziantepspor maçı sonrası Ntv Spor ve beIN Sports'a değerlendirmelerde bulundu. Orman’ın Ntvspor'a yaptığı açıklamalar şu şekilde :

Zor bir sezon geçirdik. Yorucu bir maratondu. Üst üste 2. kez şampiyonluk çok hoş. Çok emek döktük. Bizim işimiz Beşiktaş taraftarını mutlu etmek.

Bir dahaki sene de inşallah üst üste 3. şampiyonluk olur. Takımın kadro yapısını oluşturmamız kolay olmadı. Üzerine koyarak geldik. Bizim planladığımız şeylerdi. Transfer dönemini bu sezon iyi geçirirsek yine şampiyonuk neden olmasın. 

Mario Gomez ve Jose Sosa takımdan gittikten sonra birçok transfer gelince tenkite başladılar. Ama haklı çıktılar. Bu tarafını da yönetici namına söyleyeyim.

Şenol Hoca ile alakalı söyledik. Biz hocamızdan, hocamız da bizden mutlu. Bütün herkes Beşiktaş'ta olmak ister. Huzurlu bir aile burası. Önümüzdeki hafta, sonraki plana artık başlarız. Şampiyonluğun gecikmesinden sonra planları yeni konuşmaya başlayacağız.

Ben bir Beşiktaşlıyım, umudum kırılmaz. Şans ile giden, şanssızlıkla gider. Ama emekle giden şey hiçbir zaman gitmez.

Orman, beIN Sports'a ise şunları söyledi:

"Çok mutluyuz. Zor bir sezon oldu. Netice itibariyle bütün Beşiktaşlıları mutlu ettiğimiz için çok sevinçliyiz. Hamd olsun emeklerimiz boşa gitmedi. Çocuklarımızı arada ihmal ediyoruz ama mutlu oldular onlar da. "

"Hakkaten zor bir sezondu. 55'e yakın maç yaptık. 34 lig, 1 süper kupa, 12 uefa ve şampiyonlar ligi, 7 türkiye kupası, 5 özel maç. Yorucu ve stresli bir sezondu. Bizim işimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek. Şerefli bir şampiyonluk kazandığımız için çok mutluyuz. Nicelerine inşallah."

"Geçen sene Gomez ve Sosa ayrılmasa çok değişiklik yapmayacaktık. Bu sene de maksimum bir ya da iki, belki üç olabilir. Üstüne koyacağımız bir kadromuz var. Şampiyonlar Ligi'nde de iyi geldik bakmayın Dinamo Kiev maçına, İskoç katliamına kadar çok iyiydik. Aboubakar'ın Olympiakos maçında kırmızı kart görmesi forvet hattında zorladı. Kesinlikle şımarmayacağız. Bizden büyük transferler, pahalı işler beklemesinler.

Senin için hazırladığımız haberler