Orta sahada sürpriz tercih! Fernando'nun yokluğunda...

25.11.2017 - 09:31 | Son Güncellenme: 25.11.2017 - 09:31

Orta sahada sürpriz tercih! Fernando'nun yokluğunda...

Süper Lig'de bugün Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Igor Tudor Fernando'nun cezasında orta sahada kimi kullanacağını belirledi. Geçen sezon Sunderland formasıyla sık sık ön liberoda oynayan Jason Denayer, Alanya maçında da bu bölgede oynayacak. 

Tudor orta sahada neden Denayer'ı tercih etti?

Igor Tudor, Alanyaspor maçı için sürpriz bir karar aldı. Galatasaray Teknik Direktörü, cezalı Fernando’nun yokluğunda Denayer’de karar kıldığı belirtildi. Belçikalı futbolcunun kariyerinde bu bölgede oynamış olmasının bu kararda etkili olduğu dile getirildi. Denayer böylece, beklerin öne çıkmasıyla, Fernando’nun yaptığı gibi iki stoperin arasına girip savunma hattını üçleyecek. Tudor, Fernando’nun yerine düşündüğü Selçuk İnan’ı ise maç eksiği yüzünden 11’e almaktan vazgeçti.  Tolga Ciğerci de ligin ilk haftalarında olduğu gibi, kanatta özellikle hücum performansı ile değerlendirilmek isteniyor. Tudor, bu yüzden Tolga’yı ortaya çekmedi.
 

Maicon&Ndiaye ceza sınırında

Cim-Bom’da bugünkü Alanya maçı öncesinde Maicon ve Ndiaye, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İki futbolcu da kart görmeleri durumunda Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. (Milliyet)
Senin için hazırladığımız haberler