Beşiktaşlı taraftarlardan Kenan Karaman'a sosyal medyadan büyük tepki

15.03.2022 - 09:06 | Son Güncellenme: 15.03.2022 - 09:24

Beşiktaş'ın Galatasaray'a 2-1 yenildiği derbi maçta Kenan Karaman ilk yarı bitmeden oyundan alındı. Milli futbolcu, siyah beyazlı taraftarlardan büyük tepki aldı. İşte detaylar...

Beşiktaşlı taraftarlardan Kenan Karaman'a sosyal medyadan büyük tepki

Kenan Karaman, Beşiktaş'ın Süper Lig'in 29. haftasında derbide Galatasaray'a konuk olduğu maçta gündem oldu. Başarısız performansıyla tepki çeken Kenan Karaman, sosyal medyada siyah-beyazlı taraftarların eleştirilerinin hedefi oldu.

39. dakikada oyundan alındı

Siyah-beyazlılarda derbiye ilk 11'de başlayan Kenan Karaman, etkisiz bir performansla hayal kırıklığına uğrattı. Milli oyuncu Önder Karaveli tarafından 39. dakikada oyundan alındı.

İlk golünü geçen hafta attı

28 yaşındaki futbolcu ligde geçen hatfa Beşiktaş'ın evinde Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maçta takımı 2-1 yenik durumdayken attığı golle siyah beyazlı forma altındaki ilk golünü kaydetmişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta derbi sonrası olağanüstü toplantı!
Habere Git

Bonservissiz transfer edildi

Beşiktaş, Kenan Karaman'ı sezon başında Almanya 2. Lig ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'tan bedelsiz olarak transfer etmişti. Karaman, Fortuna Düsseldorf'ta 72 maçta 16 gol ve 6 asistlik bir performans sergilemişti. 27 yaşındaki milli oyuncu siyah-beyazlı formayla ise bu sezon 15'inde ilk 11'de yer aldığı 26 maçta yalnızca 1 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulunabildi.

 

İşte siyah-beyazlı taraftarların Galatasaray maçı sonrası Kenan Karaman tepkilerinden bazıları:

31 kez milli formayı giydi

Piyasa değeri 1.9 milyon Euro olan Kenan Karaman, A Milli Futbol Takımı'nda 31 maçta forma giydi ve bu maçlarda 6 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler