Bafetimbi Gomis'ten Galatasaray için büyük fedakarlık!

11.02.2022 - 08:47 | Son Güncellenme: 11.02.2022 - 15:17

Galatasaray'ın devre arası transferinde kadrosuna kattığı Bafetimbi Gomis'in sarı kırmızılı takıma gelebilmek için bir çok teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı.

Bafetimbi Gomis'ten Galatasaray için büyük fedakarlık!

Galatasaray'ın ikinci transfer döneminde kadrosuna kattığı 4 isimden biri olan Fransız golcü Bafetimbi Gomis'in eski takımına dönebilmek için reddettiği teklif ortaya çıktı.

"Birçok teklif aldım"

Akşam'da yer alan habere göre; Fransız basınına açıklamalarda bulunan ve Galatasaray'a transfer sürecini anlatan 36 yaşındaki forvet, "Fransa'dan Loic Perrin'den Saint-Etienne'e geri dönmemi isteyen bir telefon da dahil olmak üzere birçok teklif aldım. Saint-Etienne'de 10 yıl oynadıktan sonra durumları içimi burkuyor. Bana birçok şey katan bir kulüp" ifadelerini kullandı.

"Yarım kalan bir hikayem var"

Reims'ten de bir teklif aldığını söyleyen Gomis, "Genç takımdan sorumlu olmamı istedikleri güzel bir proje sundular fakat Galatasaray'da bitirmem gereken bir hikayem vardı." dedi.

Haberin devamında Saint-Etienne'nin Gomis için dolgun bir teklifte bulunduğu kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Torrent açıklaması! Ayrılık...
Habere Git

Şampiyonlukta başrol oynadı, gol kralı oldu

Galatasaray'ın 2017-2018 sezonunun başında Swansea'dan 2,5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Gomis, o sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

Fransız futbolcu sarı kırmızılı formayla toplam 42 maça çıkmıştı.  36 yaşındaki yıldız sezonu toplam 32 gol ve 6 asistle tamamlamıştı. Gomis, 29 golle Süper Lig tarihinde en çok gol atarak krallık yaşayan ilk isim olmayı da başardı.

Tecrübeli futbolcu, Ağustos 2018'de 6 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'dan Al Hilal'e transfer olmuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler