Ortaya çıktı! Fenerbahçe'de Livakovic'i ayağa kaldıran görüşme...

18.09.2024 - 10:40 | Son Güncellenme: 18.09.2024 - 10:54

Fenerbahçe'nin Hırvat file bekçisi Dominik Livakovicyeni sezondaki performansıyla parmak ısırtıyor. Detaylar haberimizde...

Ortaya çıktı! Fenerbahçe'de Livakovic'i ayağa kaldıran görüşme...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, bu sezon sergilediği başarılı performansla dikkat çekiyor. Livakovic, Süper Lig’de çıktığı son 8 maçın 7’sinde kalesini gole kapattı.

Sezon başında Mourinho yüz yüze görüştü

Büyük bir değişimle sezona giriş yapan Dominik Livakovic'in arkasında Jose Mourinho var. Deneyimli teknik adam, sezon başında 29 yaşındaki kalecisi ile yüz yüze 1 saati bulan bir görüşme gerçekleştirdi.

"Yola seninle devam etmek istiyorum"

Başarılı eldiveni değiştirmeyi düşünmeyen ve "Yola seninle devam etmek istiyorum. Kaleci transferi istemeyeceğim" diyen Portekizli hoca, oyuncusuna öz güven aşıladı. Moral bulan ve performansıyla utandırmayan Livakovic, Galatasaray derbisinde takımının önemli kozlarından biri olacak.

Geçtiğimiz sezon eleştirilmişti

Geçtiğimiz sezon forma giydiği 48 maçta kalesinde 46 gol gören tecrübeli file bekçisi zaman zaman performansıyla eleştirilerin hedefi olmuştu.

6,65 milyon euro'ya transfer edildi

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun başında Dinamo Zagreb'den 6.65 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Livakovic'in sarı lacivertliler ile 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler