Osayi Samuel'den Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Açıklamaları

Akın Ungan
28.01.2022 - 17:57 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 18:21

Fenerbahçe'de Osayi Samuel, röportaj programında kamp sürecini anlattı. Vitor Pereira'nın ardından göreve getirilen İsmail Kartal hakkında da konuştu.

Osayi Samuel'den Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Açıklamaları

Milli aradan doğan boşluğu, Antalya'da kampa girerek değerlendiren Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Osayi Samuel, FB TV'de yeni teknik direktör İsmail Kartal ve Sarı-Lacivertliler'in gündemine dair açıklamalarda bulundu.

"Yeni hocamızla çalışıyoruz"

İyi bir kamp ortamı geçirdiklerini söyleyen Osayi Samuel, "Yeni hocamızla çalışıyoruz ve onun isteklerini, bizden oynamamızı istediği stilde oynamak için çalışıyoruz. Bu kampta kendimizi geliştirip, öğreneceğimiz noktalar olacak. Zorlu ve yoğun bir kamp oluyor. Yaptığımız çalışmalardan ve buradaki ortamdan gayet keyif alıyorum." dedi.

"İyi bir grup olduğumuzu düşünüyordum"

Çalışmalarına devam ettiğini vurgulayan futbolcu, "Bu kamptan önce de iyi bir grup olduğumuzu düşünüyordum, halen de aynı fikirdeyim. Birbirimizi geliştirebilmek açısından herkes burada birbirine yardımcı oluyor." ifadelerini kullandı.

"Ailemizden ve arkadaşlarımızdan uzaktayız"

Kamp süresince aile ve arkadaş ortamından uzak kaldıklarını belirten oyuncu, "Uzun süredir buradaki çalışma ortamından dolayı, ailemizden ve arkadaşlarımızdan uzaktayız. Burada kaldığımız süre zarfında birlikte olmamız, birlikte kalmamız gerekiyor. Beraber zaman geçirmemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.

"Herkesin birbirine inandığını düşünüyorum"

Osayi Samuel, "Herkesin birbirine inandığını ve güvendiğini düşünüyorum. Bu noktada takım içindeki kimya çok önemli. Güçlendireceğimiz kimyayla beraber bunları maçlara yansıtmak istiyoruz. Bu kamp bizler açısından faydalı olacaktır." dedi.

"İçinde bulunduğumuz durum zor olsa da..."

Samuel, "Bulunduğumuz kulvarlarda mücadelemizi sürdüreceğiz. Şu an içinde bulunduğumuz durum zor olsa da her kulvarda hedefimiz daima kazanmak ve sonuna kadar gitmektir." ifadelerini kullandı.

"Sezonun geri kalanı için alacağımız bir-iki kupa var"

24 yaşındaki oyuncu, "Sezonun geri kalanı için de alacağımız bir-iki kupa var. Bu kupaları alabileceğimizi düşünüyorum. Özellikle Konferans Ligi’nde de bu başarıyı sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Aynı şekilde Türkiye Kupası da bu hedeflerden bir tanesi." şeklinde konuştu.

"Ligde de inanmaya devam etmemiz gerekiyor"

Genç futbolcu, "Ligde de inanmaya devam etmemiz gerekiyor. Rakiplerimizin de puan kayıpları olacaktır. Bu noktada kendimize odaklanmamız gerekiyor. Teknik direktörümüzün bizden istediklerini yerine getirmek için çalışmaya devam etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

"Bu negatif yorumlar, futbolumu etkilemiyor"

Negatif yorumların, futbolunu etkilemediğini söyleyen Osayi, "Bizler futbol oynuyoruz ve her zaman kazanmaya gayret gösteriyoruz. Sonuçlardan bağımsız olarak bu tip yorumların her zaman olacağını düşünüyorum. Kazandığınızda insanlar mutlu, kaybettiğinizde haliyle mutsuz olacaklardır. Kişisel olarak bu negatif yorumlar, futbolumu etkilemiyor." dedi.

Sözlerine devam eden futbolcu, "Bu olan olaylar benim kontrolümde olan olaylar değil. Kazanma mantalitesi ile devam etmemiz gerekiyor. Bunu sağlayabilirsek, istediğimiz hedeflere ulaşmaya başladıkça da oluşan bu yorumlar daha olumlu bir havaya bürünecektir. Başarı hepimizi daha da birbirine bağlayacaktır." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor istemişti Fenerbahçe transfer için devrede!
Habere Git

"Aramızda harika bir iletişimimiz var"

İsmail Kartal hakkında konuşan osayi, "Hocamız geldiğinden bu yana aramızda harika bir iletişimimiz var. Kafama takılan hiçbir problem ve soru işareti yok. Bireysel olarak yaptığımız konuşmada özellikle kendime daha çok inanmam gerektiğini söyledi. Neden Fenerbahçe’nin beni buraya getirdiğini bilmemi, anlamamı ve bu noktada çalışmamı söyledi." ifadelerini kullandı.

"Ben de daha fazla özgüven elde ederek; ne kadar iyi olduğumu, neler yapabileceğimi saha içinde göstermek istiyorum. Sadece bireysel değil, grup olarak da Teknik Direktörümüz oyuncularla konuşuyor." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den Hull City'e gelen transferi açıkladı
Habere Git

"Bizden yerine getirmemizi istediği şeyleri ifade ediyor. Herkesle bizzat görüşüyor ve isteklerini söylüyor. Geldiği zamandan bu yana, sıkı ve yoğun idmanlar geçiriyoruz. Bence de böyle olmalı, bu nokta da önemli. Gelecek ay, yoğun maç takvimi bizi bekliyor. Dolayısıyla herkesin kendini bu anlamda hazır hissetmesi gerekiyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler