Osayi-Samuel: "Mourinho korkutucu birisi"

29.07.2024 - 20:34 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 20:54

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Lugano’yu konuk edecek olan Fenerbahçe'de mücadele öncesi Bright-Osayi Samuel, açıklamalarda bulundu.

Osayi-Samuel: "Mourinho korkutucu birisi"

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Lugano'yu konuk edecek olan Fenerbahçe'de Osayi Samuel, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte Osayi'nin açıklamaları...

"Yarın maç için avantajımız var"

Osayi Samuel: "Yarınki maçın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Tabii ki ilk maçtan avantajımız var. Bu sezon evimizde oynayacağımız ilk maç olacak. Maç için sabırsızlanıyorum.

Jayden ve Djiku ile çok yakınız

Takımdaki herkesle ilişkim iyi. Güzel bir ekibimiz var. Jayden ve Djiku ile sosyal medyada paylaşım yapıyorum onlarla çok yakınım . Bu yakınlığı sahaya yansıtıp fark yaratmak istiyoruz.

İşim defans ve atak yapmak

Nasıl oynarsak oynayalım işim defans ve atak yapmak. Üçlü savunma oynarken kanat beke Jesus zamanında da geçmiştim. Benim için bir problem yok. Mourinho'dan yen şeyler öğreniyorum. Kendimi geliştiriyorum. Pozisyonun benim için bir önemi yok.

Mourinho korkutucu birisi

Mourinho korkutucu aynı zamanda hoş birisi. Onun biri gibiyle çalışmak benim için onur. Oyuncuların geçmişini öğrenmek istiyor. Bu sene onunla çalışırken çok şey öğreneceğim.

Haberlerle ilgilenmiyorum evde konsol oyunu oynuyorum

Transfer sözleşme işleriyle babam ilgileniyor. Şuan da Fenerbahçe'nin oyuncusuyum ve bundan gurur duyuyorum. Burdaki maçlara odaklanıyorum. Fenerbahçe'de 140'a maça çıkmam gerçekten güzel. Çıkan transfer haberleriyle ilgilenmiyorum. Evde konsol oyunu oynuyorum.

Gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörlerinden biriyle çalışıyorum.

Fenerbahçe'ye geldiğimde 'Dünyanın en iyilerinden olmak istiyorum' dediğim ilk basın toplantımı hatırlıyorum. Her oyuncu ulaşabileceği en iyi noktayı ister. Gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörlerinden biriyle çalışıyorum. O lafları dediğimde kanat oynuyordum. Şimdi bek olarak oynuyorum. Pozisyon farkı var ama hedefimi gerçekleştirebileceğime inanıyorum. Taraftarlarımızla sokakta karşılaşıyorum ve onların bana gösterdiği sevgiyi çok seviyorum. Tribünlerden ismimi duymak bana özgüven veriyor. Bu sevginin karşılığını onlara şampiyon olarak vermek istiyorum" ifadelerini kullandı.


Senin için hazırladığımız haberler