Osayi Samuel'e Premier Lig'den kanca! Transfer...

Ali Bozkurt
06.03.2024 - 10:32 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 10:43

İngiliz ekibi Crystal Palace, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Bright Osayi-Samuel'in peşini bırakmıyor. Sene sonunda tekrardan transfer hamlesi yapacak. Detaylar...

Osayi Samuel'e Premier Lig'den kanca! Transfer...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe'de gösterdiği performans sonrası devlerin dikkatini çeken Bright Osayi Samuel'e Premier Lig'den talip çıktı. Devre arasında Kanarya'dan yıldız ismi isteyen ve olumsuz yanıt alan Crystal Palace, sene sonunda tekrardan hamle yapacağı iddia edildi.

Crystal Palace tekrardan devrede

Fanatik'te yer alan habere göre; Crystal Palace’ın Nijeryalı futbolcuyu takip etmeyi sürdürdüğü belirtildi. İngiliz ekibinin, sezon sonunda Osayi-Samuel için bir kez daha Sarı-Lacivertliler’in kapısını çalması bekleniyor.

Fenerbahçe kabul etmemişti

İngiliz ekibi Crystal Palace, ara transfer döneminde Osayi-Samuel'i transfer etmek için Fenerbahçe’ye teklif yapmıştı. Kanarya, sezon sonuna kadar takımda tutmak istediği için teklifi kabul etmemişti.

Samuel’den vazgeçmediler

İngiliz ekibi bunun üzerine Genk’ten Daniel Munoz’u 8 milyon Euro’ya kadrosuna kattı. Ancak Bordo-Mavililer’in Samuel’den vazgeçmedikleri öğrenildi.

3 gol 4 asist

Bright Osayi Samuel, bu sezon Fenerbahçe'de 26 resmi maçta forma şansı buldu. Samuel, bu karşılaşmalarda 3 gol sevinci yaşadı. Nijeryalı savunmacı aynı süreçte 4 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler