Erman Toroğlu: "Osayi-Samuel'in N’jie’ye müdahalesi penaltı"

İsa Kethüda
04.12.2023 - 23:17 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 23:23

Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Sivasspor'u mağlup ettiği karşılaşmadaki pozisyonları değerlendirdi.

Erman Toroğlu: "Osayi-Samuel'in N’jie’ye müdahalesi penaltı"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Sivasspor'u 4-1 mağlup etti. A Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, mücadelenin ardından karşılaşmada yaşanan pozisyonar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Osayi-Samuel'in hareket net penaltı"

Karşılaşmanın 22. dakikada Osayi-Samuel'in N'jie'ye ceza sahası içinde yaptığı müdahaleyi değerlendiren Toroğlu, "Eğer kırmızı tozluk topa dokunuyorsa o zaman penaltı. Ne kadar net. Topa kim dokunuyor? Kırmızı tozluklu oyuncu dokunuyor. Kırmızı topa dokunuyor, çalıyor. Osayi-Samuel'in hareket net penaltı" dedi. 

Toroğlu'ndan MHK açıklaması

Merkez Hakem Kurulu (MHK) ile ilgili sözlerine devam eden Toroğlu, "MHK Başkanı ile kulüp başkanının mahkemelik olduğu bir yerde bu tip işler artık hep konuşulacak. Çok net. Yapmayın. Artı da olsa konuşulacak eksi de olsa konuşulacak. Bu da penaltı, ne olacak şimdi. 

O zaman Beşiktaş diyor ki, 'bu lig iki takıma mı bırakılacak' diyor. Ben onların söylediğini söylüyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler