Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinden Sonra Osayi'den Kerem Açıklaması

Akın Ungan
11.04.2022 - 00:44 | Son Güncellenme: 11.04.2022 - 00:53

Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaştı. Derbiyi 2-0 kazanan Fenerbahçe'de Osayi-Samuel açıklama yaptı. Samuel Cimbom'un yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nu övdü.

Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinden Sonra Osayi'den Kerem Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan derbiyi Sarı-Lacivertliler 2-0 kazanmayı başardı. Maçın ardından Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Osayi-Samuel, açıklamalarda bulundu. Samuel, Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'ndan övgüyle bahsetti.

"Öz güvenimiz yerinde"

Osayi-Samuel, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Biz iyi bir takımız, öz güvenimiz yerinde. Son maçlarda iyi performans sergiliyorduk. Bunun da bilincindeydik. Bizim için bu maç, aynı performansı göstermemiz gereken bir diğer maçtı."

"Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar bütün takım arkadaşlarım elinden gelenin en iyisini yaptı. Taraftarlarımız inanılmazdı. İhtiyacımız olan ekstra gücü bize sağladılar. Bizim için güzel bir gündü."

"Bugün Kerem Aktürkoğlu'na karşı oynadım"

"Hocamız benden özelliklerimi çekinmeden göstermemi istiyor. Dolayısıyla pozisyonum sağ bek olsa da benim için farklı bir durum değil. Bugün Kerem Aktürkoğlu'na karşı oynadım, kendisi gerçekten çok iyi bir oyuncu. Aramızda çok iyi bir mücadele oldu."

"Her zaman son bölgede final pasını en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Bugün de şanslıyım ki bu şekilde oldu. Hem benim hem de takım için iyi bir gündü"

"Kendimi hala ofansif bir oyuncu olarak görüyorum"

"Ben hala kendimi ofansif bir oyuncu olarak görüyorum. Genç yaşlardan itibaren oynadığım stil bu. Farklı pozisyonlarda oynamak da her zaman güzel. Hocamız benim oradaki performansımdan memnun ki beni sağ bek olarak oynatıyor. Ben de bu durumdan şikayetçi olamam. Benim için önemli olan takımıma katkı sağlayabilmek. Keyif alıyorum, benim için en önemli şey bu."

"Çok güzel bir atmosfer vardı"

"Evimizde oynadığımız her maç, benim hafızamda daha fazla iz bırakıyor. Oynadığımız her maçta daha gürültülü bir taraftar kitlesiyle karşılaşıyoruz. Bugün çok güzel bir atmosfer vardı. İlk geldiğim andan itibaren yeni ve çılgın şeylerle karşılaşıyorum. Bugün de taraftarın önemli bir etkisi oldu. Maç sonunda da herkes çok mutluydu. Bizim amacımız da bu. Bunun için savaşıyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler