Osayi'nin Fenerbahçe'den sözleşme uzatmak için istediği ücret belli oldu

07.10.2024 - 15:08 | Son Güncellenme: 07.10.2024 - 15:17

Fenerbahçe’nin sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak istediği Osayi Samuel’in sarı lacivertli kulüpten istediği ücret belli oldu.

Osayi'nin Fenerbahçe'den sözleşme uzatmak için istediği ücret belli oldu

Fenerbahçe, Avrupa’dan birçok kulübün takibinde olan 26 yaşındaki Nijeryalı futbolcusu Osayi Samuel’in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak istiyor.

Fenerbahçe elinden kaçırmak istemiyor

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldız futbolcu ile henüz anlaşma noktasına gelemeyen Fenerbahçe yönetimi, oyuncuyu elinden kaçırmak istemiyor.

Yıllık 2,5 milyon Euro’dan 4 senelik sözleşme istiyor

Sabah’ın haberine göre, Fenerbahçe’de yıllık 1.8 milyon Euro kazanan 26 yaşındaki oyuncu ücretini yaklaşık %40 zamla 2.5 milyon Euro'ya çıkarmak istediğini yönetime iletti. Osayi, zammın yanı sıra 4 yıllık da kontrat imzalamak istiyor.

Fenerbahçe 2 milyon Euro veriyor

Fenerbahçe, tecrübeli oyuncunun bu talebini yüksek bulurken görüşmeleri erteledi. Kanarya, Nijeryalı sağ beke 2 milyon Euro'dan fazla vermeyi düşünmüyor.

İki talibi var

Öte yandan Championship ekibi Norwich City ile Fransız temsilcisi Lens, Osayi ile yakından ilgileniyor.

508 bin Euro’ya transfer edildi

Fenerbahçe, 2020-21 sezonunda kadrosuna kattığı Osayi Samuel için Championship ekibi Queens Park Rangers’e 508 bin Euro bonservis bedeli ödemişti. Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösterilen Nijeryalı yıldız bu sezon sarı lacivertli formayla 6 maça çıkarken 1 asistlik katkı yaptı.


Senin için hazırladığımız haberler