Oscar Cordoba Radyospor'a konuştu: "Falcao, kesin Galatasaray'ın oyuncusu olacak"

23.08.2019 - 18:51 | Son Güncellenme: 23.08.2019 - 15:59

Oscar Cordoba Radyospor'a konuştu: "Falcao, kesin Galatasaray'ın oyuncusu olacak"

Beşiktaş’ın ve Kolombiya Milli Takımı’nın unutulmaz kalecilerinden Oscar Cordoba, vatandaşı Radamel Falcao’nun Galatasaray’a transfer durumu hakkında net açıklamalar yaptı. Ayrıca Cordoba, Türk futbolu hakkındaki değerlendirmelerini de paylaştı.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Oscar Cordoba’nın açıklamaları şu şekilde:

Oscar Cordoba: "Falcao'nun iradesi Galatasaray'da oynamaktan yana"

Radamel Falcao’yu Galatasaray’da görüyorum. Zaten 3 yıllık anlaşma yaptı. Ben transferin olacağına eminim. Bir şekilde transferle ilgili çıkan ufak sorunlar, detaylar çözülecektir. Falcao’nun iradesi de zaten Galatasaray’da oynamaktan yana. Falcao, çok büyük bir profesyonel. Büyük bir disiplin anlayışına sahip.

"Falcao, Kolombiya'nın en önemli oyuncularından birisi"

Radamel Falcao ile aramızda bir kuşak farkı var. Kendisiyle bir kontak kurmadım. Kolombiya’nın en önemli oyuncularından birisi. Onunla ilgili haberlerin geniş yankı uyandırması son derece doğal.

"Falcao'nun Galatasaray'da oynamasını Kolombiya'daki insanlar da istiyor"

Kolombiya’da insanlar Falcao’nun transfer durumu gerçekten çok mutlular. Mondragon’dan dolayı Galatasaray’ı tanıyorlar. Elbette ki Falcao’nun da oynamak istediğini biliyorlar. Falcao’nun Galatasaray’a transfer olmasını Kolombiya’daki insanlar da istiyor. Ayrıca transferin gerçekleşeceğine inanıyorlar. Bunun için de memnunlar.

Beşiktaş ve Loris Karius hakkındaki düşünceleri neler?

Beşiktaş'tan ayrılışımın üzerinden uzun yıllar geçti. Türk futbolu hakkında burada son derece sınırlı bilgiye sahip olabiliyoruz. Dolayısıyla Beşiktaş’ı eski kadar ve çok fazla yakından takip etme fırsatım olmuyor. Karius, Liverpool’da bir final oynadı. Oradaki hatası çok konuşulmuştu. Beşiktaş’taki performansı hakkında çok bilgi sahibi değilim.

Oscar Cordoba: "Muslera'nın çok büyük bir kaleci olduğunu düşünüyorum"

Fernando Muslera, Uruguay’da çok önemli başarılar elde etmiş, çok iyi bir kaleci. Galatasaray’da başarılı olduğunu düşünüyorum. Ben de onun çok büyük bir kaleci olduğunu düşünüyorum. Benimle ilgili güzel düşünceleri var. Kendisine teşekkür ediyorum.

Senin için hazırladığımız haberler