Oscar Cordoba'dan Sergen Yalçın yorumu! Radyospor'a konuştu...

31.01.2020 - 19:23 | Son Güncellenme: 31.01.2020 - 16:36

Oscar Cordoba'dan Sergen Yalçın yorumu! Radyospor'a konuştu...

Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın getirildi. Siyah-beyazlıların unutulmaz kalecilerinden Oscar Cordoba, eski takım arkadaşı Sergen Yalçın ile ilgili Radyospor’a çok özel açıklamalar yaptı. Cordoba, Sergen Yalçın’ın başarılı olacağını düşünüyor mu? İşte yanıtı...

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Oscar Cordoba’nın açıklamaları şu şekilde:

Oscar Cordoba: "Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ın başına geçmesine sevindim"

Eski takım arkadaşım Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ta teknik direktör olmasından memnuniyet duyuyorum. Beşiktaş adına önemli bir gelişme. Mutlu olduğumu söyleyeyim.

Oscar Cordoba: "Sergen Yalçın çok özel bir karakter"

Sergen ile çok güzel anılarımız var. Sergen çok önemli bir insan. Adaptasyon sürecimi atlatmamda çok yardımcı oldu. Çok önemli işler yaptık. Sergen Yalçın gerçekten de çok özel bir karakter.

Cordoba: "Sergen Yalçın, kulübün DNA'sını biliyor, başarılı olacaktır"

Kulübün DNA’sını çok iyi biliyor. Taraftar desteğini de tamamen arkasına aldı. Beşiktaş’ı çok iyi biliyor. Bu avantajları kullanacaktır. Futbol tekniği ve zekasına sahip. Bunu teknik direktörlüğünde de birleştirecektir. Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ta başarılı olacağına inanıyorum.

Oscar Cordoba:"Taraftarlar Sergen Yalçın'a inanıyor"

Tabi ki futbolcu olmakla teknik adam olmak arasında farklar var. Teknik direktör olunca beklentiler daha yüksek oluyor. Coşkuyu da beraberinde getiriyor. Sergen Yalçın ile ilgili beklentiler var. Taraftarlar da Sergen Yalçın ile başarılı olunacağına inanıyor. Taraftardan tam destek aldı. Sergen Yalçın saha içinde sakin kalmasını kalan biriydi. Kendisini hep böyle hatırlıyorum. Güçlü ve soğukkanlı. İhtiyaç anında takıma destek veren bir futbolcuydu.

Oscar Cordoba: "Chelsea maçı özeldir, o anları düşününce kendimi iyi hissediyorum"

Chelsea maçını unutmuyorum. Sergen’e topu göndermeyi düşündüm ve planladığım gibi oldu. Cuducini’yi yanılttık. Rakip defansı da şaşırtan bir pas oldu. Sergen de çok iyi takip etti. O anı unutamıyorum. Chelsea maçı özeldir. O anları düşününce kendimi çok iyi hissediyorum.

Senin için hazırladığımız haberler