Nihat Kahveci: "Osimhen, 100 milyon euroluk oyuncuyum demiyor"

26.09.2024 - 08:45 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 09:03

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında konuk ettiği Yunanistan temsilcisi PAOK'u 3-1 yenerek organizasyona 3 puanla başladı. Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Galatasaray - PAOK karşılaşmasını değerlendirdi. İşte detaylar...

Nihat Kahveci: "Osimhen, 100 milyon euroluk oyuncuyum demiyor"

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi, lig aşamasındaki ilk maçında sahasında Yunan ekibi PAOK'u 3-1 mağlup etti. Beşiktaş, milli takım ve Türk futbolunun esfane ismi Nihat Kahveci, mücadeleyi Kontraspor Youtube kanalında değerlendirdi.

İşte Kahveci'nin yorumları:

"PAOK, 'Konstantinopolis'e geliyoruz' dedi, İstanbul'u gösterdik"

Yunan ekibi PAOK'un maç öncesi sosyal medya hesabından yapığı paylaşıma dikkat çeken Nihat Kahveci, "PAOK, 'Konstantinopolis'e geliyoruz' dedi, İstanbul'u gösterdik. İstanbul cehennemini gösterdik. Taraftar muhteşemdi, Galatasaray çok iyiydi. Bütün Galatasaraylı taraftarlar takımıyla şu anda gurur duyuyordur, ben de gurur duyuyorum. Valla helal olsun, işte bu" dedi.

"Maç 1-1 bitse konuşulacakları biliyorum"

"Maç 1-1 bitse konuşulacakları biliyorum. 'Ne oldu ligde yenilmiyordu, buydu, şuydu'. Galatasaray, 1-1'den sonra da işi bırakmadı. Sonuçta rakibin Yunanistan Ligi şampiyonu. Geldiler buraya, pozisyona girerler."

"Günay Güvenç muhteşem kurtardı"

"Günay Güvenç seni de tebrik ediyorum. Fernando Muslera'nın yedeği olmak kolay değil. Fernando Muslera olmadığında oynamak kolay değil. İlk yarıdaki çıkardığı kritik, maç 0-0. İçeriye 1-0 gitme ihtimali varken Galatasaray mağlup bir şekilde, bambaşka bir maça evrilebilirdi iş. Günay Güvenç muhteşem kurtardı."

"Osimhen, 'Ben 100 milyon euroluk oyuncuyum' demiyor"

"Victor Osimhen, 'Ben 100 milyon euroluk oyuncuyum. Beni Paris Saint Germain istedi, Chelsea istedi. Uçtum, kaçtım, çok goller attım. Belki Real Madrid isteyecek, belki Barcelona isteyecek' demiyor. Buranın hakkını mücadele olarak her anlamda veriyor. Tebrik ediyorum, Galatasaray yüzde 100 hak ederek, oyunu domine ederek, arada sırada net pozisyon vererek çok güzel bir galibiyet elde etti."

"Icardi sen nasıl bir golcüsün?"

"Icardi sen nasıl bir golcüsün? Kerem'in pasındaki o vuruş ne öyle? İdmanlarda Osimhen'e şu tek vuruşları göstermeni bekliyorum. Osimhen görevini iyi yaptı, asist yaptı. Osimhen bitiricilik sorununu çözerse Galatasaray 4'er 4'er gider. Kaçırdığı bir gol dışında Osimhen'in mücadelesi, azmi, sahada basmadık yer bırakmaması müthiş."

"Ben şahsen çok mutluyum"

"Ben şahsen çok mutluyum, Galatasaray taraftarlarının mutluluğuna hiçbir şey demiyorum. Derbi sonrası PAOK'a da içeride 3 attıktan sonra herhalde mutlusunuzdur arkadaşlar."

Senin için hazırladığımız haberler