Osimhen, Galatasaray'da kalacak mı? Açıklama geldi
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Son dakika spor haberleri... Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, Victor Osimhen'in geleceğiyle ilgili konuştu.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Galatasaray'da gündemin önemli maddelerinden biri Napoli'den kiralanan Victor Osimhen'in geleceği. Sarı-kırmızılılardan Osimhen'le ilgili yeni bir açıklama geldi.
"Gözümüzde büyütmeyelim"
Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, golcü futbolcuyla ilgili konuştu. Kavukcu, "Victor Osimhen'in kalmasını istiyoruz, kendisiyle konuştuk. Osimhen, Nisan ayında kararını bize bildirecek. Dünyanın 5 büyük takımı ilgileniyor. Victor Osimhen'i almamız hayal değil. Gözümüzde büyütmeyelim." ifadelerini kullandı.
"Burada çok mutluyum. Ailem de çok mutlu"
Osimhen, Galatasaray'ın Antalyaspor ile oynadığı maçın ardından geleceği ve hakkındaki Barcelona iddiaları için, "Sezon sonuna kadar buradayım ve bu takımın oyuncusuyum. Okan hocam ve başkanla sezon sonunda konuşma yapacağız. Şu anda bu kulübe çok saygı duyuyorum ve burayı çok seviyorum. Burada çok mutluyum. Ailem de çok mutlu. Burada bir düzenim var. Burası Türkiye'nin en büyük kulübü. Dünyanın da en büyük kulüplerinden biri. Bence doğru yolda ilerliyoruz. Başkanımızın desteğiyle her şeyi doğru yapmaya çalışıyoruz. Ben de gollerimle ve asistlerimle takıma katkı sağlamaya çalışıyorum." demişti.
Osimhen'in performansı
Galatasaray'da bu sezon 30 maçta süre bulan Osimhen, 26 gol attı ve 5 asist yaptı.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

İfadesinde açıkladı! İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan "hakeme düşük not versin" talimatı

Hacıosmanoğlu, Gündoğdu ve Yasin Kol yazışmaları ifşa oldu

Milli kafilede sürpriz! 2 isim Belçika'da yok

Gözaltına alınan hakem Yasin Kol’un ilk ifadesi ortaya çıktı

Galatasaray için Gianluigi Donnarumma iddiası

Belçika - Türkiye maçı öncesi ilk 11 heyecanı! Montella'nın tercihi belli oldu

Tahkim Kurulu'nda skandal! 2,5 yıldır talimat çiğneniyor

Gözaltına alınan MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ve 6 şüpheli adliyeye sevk edildi

Beşiktaş'ta Junior Olaitan değerini 8'e katladı

Ertuğrul Doğan’ın PFDK sevkinde yayın ihalesi detayı

Beşiktaş'ın Güney Koreli yıldızı Hyeon gyu Oh'a Premier Lig'den talip çıktı

Murat Ağırel’den Hacıosmanoğlu ve MHK çıkışı

Edin Dzeko'nun hatırına bugün köfteler 10 değil 11 adet

Yasin Kol'un gözaltına alınma sebebi ortaya çıktı!

Ferhat Gündoğdu - Kerem Ersoy iddiası: “MHK hakkında bir daha konuşma”
