Victor Osimhen: "Golüm geliyor... Hissediyorum!"

26.09.2024 - 00:11 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 00:41

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın evinde Yunan ekibi PAOK'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından takımın yıldızları önemli açıklamalarda bulundu.

Victor Osimhen: "Golüm geliyor... Hissediyorum!"

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın evinde konuk ettiği Yunan ekibi PAOK'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından takımın yıldızları önemli açıklamalarda bulundu.

Mauro Icardı: "Geri dönüşümü golle taçlandırmak benim için önemli"

Galatasaray'ın 3. golünü kaydeden Arjantinli golcü Mauro Icardi maçın sonunda, "Yolumuza galibiyetle başlamak önemliydi. Kendi evimizde oynadık. Hafta sonu bir derbi oynadık. Onun sonrasında oynadığımız ilk maçı da kazanmak önemliydi. Sakatlıktan sonra yavaş yavaş takıma katılıyorum. Onu da golle taçlandırmak ayrı öneme sahip" dedi.

Mauro Icardi: "Bugün sahada yaptığım şekilde takıma destek olmaya devam edeceğim"

Takıma desteğinin önemine vurgu yapan Mauro Icardi, "Maç öncesinde 2 antrenmana katılmıştım. Takımın yanında olmak, dışarda bile olsa onlara destek olmak çok kıymetli. Teknik ekip ve arkadaşlarım yanımda. Bugün sahada yaptığım şekilde onlara destek olmaya devam edeceğim" dedi.

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi, sakatlığının ardından golle döndü! Osimhen...
Habere Git

Yunus Akgün: "Saha içinde çok keyif alıyorum"

Galatasaray'ı 2-1 öne geçiren golü atan Yunus Akgün, "Müthiş mücadele ettik. Taraftarın desteğiyle 3 puanı kazanmak istiyorduk. Kazanarak başlamak çok önemliydi. Galatasaray çok pozisyona girip az pozisyon veren bir takım şu anda. Saha içinde çok keyif alıyorum. Oynadığım zaman daha iyi Yunus olacağıma inanıyorum. Tabii ki de kazanmak daha önemli" dedi.

Yunus Akgün: "Tüm kulvarlarda kupaya talibiz"

Galatasaray'ın bu sezon tüm kulvarlarda kupayı istediğine vurgu yapan Akgün, "2008'de Galatasaray'dan içeri girdim. Yıllar çabuk geçiyor. Her gencin hayali A takımda oynamaktır. Gol atmak müthiş bir duygu. Daha çok gol atıp asist yapmak istiyorum. Tüm kulvarlarda kupaya talibiz. 2000'de olduğu gibi Avrupa Kupası'nı istiyoruz" dedi.

Günay Güvenç: "Böyle zamanlar için hazır olmalıyım"

Fernando Muslera'nın yokluğunda kaleyi devralan Günay Güvenç,"Hedefimiz kazanmaktı. Maalesef Şampiyonlar Ligi'ne gidememenin üzüntüsü vardı. Takım olarak çok mutluyuz. Bugün ilk Avrupa Ligi maçım oldu. Hazırlanmak için az bir süremiz vardı. Derbideki mutluluğumuz bu maçta da devam etti. Muslera gibi bir kaleciyle çalışmaktan çok mutluyum. Çok şeyler öğreniyorum. Kendisi bana her zaman destek oluyor. Formayı özlüyorum, maç oynamak istiyorum. Ama önümde Muslera gibi bir isim var. Saygı çerçevesinde hem kendisine de baskı yaparak onu daha iyi yapmak benim görevim hem de böyle zamanlar için hazır olmalıyım" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Avrupa'ya kazanarak başladı! İşte ülke puanında son durum...
Habere Git

Kaan Ayhan: "Kaptan olarak ilk adımımı attığımda çok duygulandım"

Galatasaray forması ile sahaya kaptan olarak çıkan Kaan Ayhan, maç sonunda "Taraftarı ve arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnanılmaz bir atmosfer yaşadık. Hazırlanmaya çalıştım ama bu kadar büyük bir duygu ve bu kadar önemli bir gün olacağını düşünmemiştim. İlk adımı attığımda çok duygulandım. Çok iyi bir performansla galip geldik. Her 3 günde 1 maç olunca, sağ beke de yeni yeni alışınca yorgunluk oluyor. Şimdi iyi dinlenip önümüzdeki maça aynı şekilde çıkarız" ifadelerini kullandı.

Victor Osimhen: "Hissediyorum golüm çok yakın"

Galatasaray'ın ilk golünde yaptığı vuruş savunmaya çarpıp filelere giden golcü Victor Osimhen "Maalesef tekrar kendi kalesine gol sayıldı. Hissediyorum golüm çok yakın. Takıma yardımcı olmak ve takımın kazanması daha önemli. Golüm de gelecek. Taraftarlara ayrıca teşekkür ediyorum. Ligde ve Avrupa'da kazanmaya devam etmemiz gerekiyor" dedi.

Victor Osimhen: "Gol şarkım Yusuf Yazıcı'dan kalma"

Bugün golünün ardından çalınan şarkının Lille'deki takım arkadaşı Yusuf Yazıcı'dan kaldığını belirten Nijeryalı golcü, "Müzik Lille'den kalma bir şey. Oradaki Türk arkadaşım çalmıştı spor salonunda. Danslı videom da var. Her attığım golde bunun çalıyor olması heyecan verici olacak" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakiplerinden 5 gollü maç! İşte kazanan
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler