Osimhen ile çarpışıp oyuna devam edememişti... Yüz kemiği kırıldı

15.09.2024 - 12:25 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 12:29

Galatasaray'a 5-0 kaybeden Çaykur Rizespor'da Victor Osimhen ile çarpıştıktan sonra oyuna devam edemeyen Khusniddin Alikulov'un sağlık durumu belli oldu.

Osimhen ile çarpışıp oyuna devam edememişti... Yüz kemiği kırıldı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Yeni transfer Victor Osimhen'in Sarı-Kırmızılı forma ile ilk kez sahaya çıktığı maçta Cimbom, 5-0 kazanmayı başardı. Çaykur Rizespor, zorlu mücadelede bir futbolcusunun sakatlandığını açıkladı.

Alikulov'un sağlık durumu belli oldu

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Victor Osimhen ile girdiği mücadelenin ardından sakatlık yaşayan Khusniddin Alikulov, tedavisinin ardından oyuna devam etmiş fakat 38'inci dakikada kenara gelerek, yerini Amir Hadziahmetovic'e bırakmıştı. Alikulov'un sağlık durumu belli oldu.

Yüz kemiği kırığı tespit edildi

Çaykur Rizespor, Victor Osimhen ile çarpışan Alikulov’da yüz kemiği kırığı tespit edildiğini ve beyin sarsıntısına ait bulgu saptanmadığını duyurdu.

Kulüpten açıklama

Yapılan açıklamada, "14.09.2024 tarihinde oynanan Galatasaray - Çaykur Rizespor maçında hava topu mücadelesinde kafa darbesi sonucu yüzünden sakatlanan oyuncumuz Alikulov’un Acıbadem Maslak Hastanesinde yapılan tüm muayne, tetkik ve konsültasyonları sonucunda; yüz kemiği (maxilla) kırığı tespit edilmiş ve beyin sarsıntısına ait bulgu saptanmamıştır. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler