Victor Osimhen: "Kendimi takımın önüne hiçbir zaman koymam"

16.10.2024 - 18:08 | Son Güncellenme: 16.10.2024 - 18:12

Galatasaray'ın dünya yıldızı Victor Osimhen açıklama yaptı. Nijeryalı futbolcu, transfer süreci ve gol krallığı yarışı hakkında konuştu. İşte detaylar.

Victor Osimhen: "Kendimi takımın önüne hiçbir zaman koymam"

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı dünya yıldızı Victor Osimhen, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Nijeryalı santrfor, transfer süreci ve gol krallığı yarışı hakkında konuştu.

"Benim için buraya gelmek bir ayrıcalık"

Victor Osimhen, "Benim için buraya gelmek bir ayrıcalık. Daha keyif alacağım bir yerde olacağıma inanmıyorum. Drogba da burada oynamıştı. Benim kahramanımlarımdan bir tanesi kendisi. Galatasaray taraftarının beni nasıl karşıladığını hatırladıkça teşekkür etmek istiyorum. Başkanımız, teknik ekip hepsi çok iyi karşıladı. Çok büyük bir kulüpte olduğumu hissettim. Elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım" dedi.

"Başka yerlere gidiyordum"

Transfer süreci hakkında Osimhen, "3-4 ay sonra ayrılacaktım. Başka yerlere gidiyordum. İsteklerim gerçekleşmemişti. O sırada Galatasaray'ın hocasıyla konuştum ve beni ikna etti. Hem baba olarak, hem insan olarak söyledikleri beni derinden etkiledi. Büyük hırsları ve hedefleri olan takım olduğunu biliyordum. Bu oyuncularla birlikte oynamak ve başarılara imza atmak benim için ikna ediciydi. Doğru bir karardı. İstanbul'da ailemle, kızımla çok mutluyuz. Takım için elimden gelen her şeyi yapacağım ve önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

"Gol krallığı önceliğim değil"

Süper Lig'deki gol krallığı yarışı hakkında ise yıldız forvet, "Çok iyi golcüler var. Ben de iyi golcülerdenim. Kendimi takımın önüne hiçbir zaman koymam. Icardi de çok büyük bir golcü. Sahada beraber ne kadar iyi oynadığımızı gösterdik. Gol krallığı önceliğim değil. Takım en önemlisidir. Hücumda da savunmada da takıma yardımcı olmam gerekiyor. Gol krallığından ziyade takımın başarısı benim için birinci öncelik" ifadelerini kullandı.

"Yarından itibaren takıma entegre olurum"

Osimhen, sağlık durumu için ise "Kasımpaşa maçının ilk yarısında önlem amacıyla çıkmıştım. Kulüp doktorumuz çok yardımcı oldu. Sürekli yanımda bulundu. Takımla birlikte çalışmalara bugün başlayacağım. Yarından itibaren takıma entegre olurum diye tahmin ediyorum. Hafta sonu maçta tabii hocamızın alacağı bir karardır, ben arada da çalıştım. Takıma katılmak için dört gözle bekliyorum" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler