Osimhen’den Atatürk sorusu! Galatasaraylı futbolcu açıkladı

22.10.2024 - 12:50 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 12:54

Galatasaray’ın kalecisi Günay Güvenç, Osimhen ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Yıldız oyuncunun İstiklal Marşı ve Atatürk ile ilgili sorularını aktardı.

Osimhen’den Atatürk sorusu! Galatasaraylı futbolcu açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da kaleci Günay Güvenç, Avrupa Ligi'nde oynanacak Elfsborg maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Güvenç, Osimhen ile ilgili flaş ifadeler kullandı. Yıldız oyuncunun İstiklal Marşı ve Atatürk ile ilgili sorularını aktardı.

"Misyonum farklı"

Galatasaray’da Muslera’nın yediği olan ancak şans bulduğunda da başarılı bir grafik ortaya koyan kaleci Günay Güvenç, yarın oynanacak Elfsborg müsabakasında kaleyi koruyacak. Maç öncesi basın toplantısında konuşan Günay, “Benim takımda misyonlarım var. Oynasam da oynamasam da… Hoca her yere yetişemeyebilir. Takımdaki beraberlik, arkadaşlık konusunda oyuncuların misyonu başlıyor. Kendimi bu alanda önemli figür olarak görüyorum. Geçmiş kulüplerimde de bunu yaptım. Benim görevlerimden biri yeni gelen oyuncularına kulübün tarihini anlatmak… Hocam görev verirse elimden geleni de yaparım.” dedi.

"Eşimle bile bu konuda tartışıyorum"

Yedek kalmanın zor olduğunu aktaran Günay, “Yedek kalmak zorluyor. Geçmiş yıllarda hep oynayan bir kaleciydim. Zorlanıyorum bazen. Eşimle bile bu konuda tartışıyorum, oynamayı özlediğimi söylüyorum. Eşim de ‘o kafadan çık, kendini hazır tut’ diyor. Ben de hazır tutuyorum kendimi. Çok özlüyorum. Çok hırslı biriyim. Önümdeki ismin değerini de tüm Türkiye, tüm Avrupa biliyor. Benim burada görevim de Muslera’ya oldukça baskı yapmak…” diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Volkan Demirel'den Galatasaray için transfer iddiası
Habere Git

"Bana Atatürk’ü sordu. İstiklal Marşı’nı bana sordu"

Osimhen'in attığı golden sonra kendisine sarılmasıyla ilgili konuşan Günay, “Yedek kulübesinde yan yana oturuyorduk. Osimhen ile çok konuşuyoruz, sorular soruyor. Bana Atatürk’ü sordu. İstiklal Marşı’nı bana sordu. Avrupa’da böyle bir şey yok. Taraftarların tezahüratlarını sordu. Çok açık biri. Buraya sadece zaman geçirmek için değil benimsemiş bir şekilde geldi. Bunu takıma hissettiriyor. Maça girdi, güzel gol attı. Hocaya çak yaptıktan sonra gelip bana sarıldı” yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler