Victor Osimhen'den Icardi ve Batshuayi sözleri: "Ölümcül bir oyuncu"

14.09.2024 - 22:21 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 22:28

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 5-0’lık skorla mağlup etti. Sarı-kırmızılı takımda Victor Osimhen açıklamalar yaptı.

Victor Osimhen'den Icardi ve Batshuayi sözleri: "Ölümcül bir oyuncu"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 5-0’lık skorla mağlup etti. Sarı-Kırmızılı takım ile ilk maçına çıkan Victor Osimhen, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Burada bulunduğum için çok mutluyum"

Galatasaray'a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Nijeryalı yıldız, "Burada bulunduğum için çok mutluyum. İlk kez bu şehre geldim. Bizim için önemli bir maçtı. Büyük farkla kazanmak da kıymetliydi. Burada olduğum için mutluyum, böyle devam edip her maçımızı kazanmak istiyoruz.

"Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu biliyordum"

Transfer periyodunda ilk ilgilendiklerini duyduğumda benim için önemliydi. Ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Kafamda soru işareti yoktu. Burada her maçın ne kadar önemli olduğunu biliyordum. Gelmeden önce de iyi bir takım olduğunu biliyordum, katkı vermeye çalışacağım.

Icardi ve Batshuayi açıklaması

Forma için bir mücadele yok. Icardi bu oyunun efsanesi. Batshuayi de ölümcül bir oyuncu. İkisinden de öğreneceğim şeyler var. İş birliği yapacağız. Birlikte iş birliği yaparak bu takımı daha ileriye götüreceğiz.

"Abdülkerim Bardakcı'nın ayağına dokunmadığını sandım"

Türkiye'de ve Avrupa'da ileriye gitmemizi sağlayacak. Benim farklı özelliklerim var, onların da farklı özellikleri var. İlk önce ben golü attım sandım. Abdülkerim Bardakcı'nın ayağına dokunmadığını sandım. Sonra dokunduğunu öğrendim, asist oldu" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler