Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen'den ilk açıklama

04.09.2024 - 20:35 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 20:40

Galatasaray'ın Napoli'den kiraladığı dünyaca ünlü santrfor Victor Osimhen, resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra ilk açıklamasını yaptı. İşte detaylar.

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen'den ilk açıklama

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray transfer çalışmalarını devam ettirdi. Sarı-Kırmızılılar, Serie A ekiplerinden Napoli'de forma giyen dünyaca ünlü yıldız santrfor Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Osimhen ve Özbek'ten açıklama

Sarı-Kırmızılılar'ın yeni transferi Victor Osimhen, resmi sözleşmeye imza attıktan sonra ilk açıklamasını yaptı. Ayrıca Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Osimhen transferi hakkında konuştu.

"Benim için çok kolay bir karardı"

Osimhen, "Galatasaray'ın ilgisini duyduktan sonra benim için zaten çok kolay bir karardı. Galatasaray'ın ne kadar büyük ve ne kadar aile gibi hissettiren bir kulüp olduğunu biliyordum. İnanılmaz taraftarı da vardı. Onyekuru da benim arkadaşım. Kulübün ve taraftarın ne kadar harika olduğunu söylemişti. Dolayısıyla kolay bir karar oldu benim için. Havalimanına indiğimde de karşılamaya gelen insanlar bir oyuncu için önemlidir tabii. Beni o kadar heyecanlı şekilde karşılamışlardı ki bundan dolayı da mutluluk yaşadım. Onlar için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. İlk maçımı heyecanla bekliyorum. Bu proje için çok heyecanlıyım" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray dev transferi resmen açıkladı! İşte Osimhen'in maliyeti
Habere Git

"Benim için bir abi gibiydi"

Napoli efsanesi Dries Mertens hakkında konuşan Osimhen, "İlk İtalya'ya gittiğim zaman da bana çok destek olmuştu. Benim için bir abi gibiydi. Sürekli benim yanımdaydı. Çok saygı duyduğum bir isim. Burada tekrar onunla takım arkadaşı olacağım için çok heyecanlıyım. Diğer takım arkadaşlarımla da bir an önce tanışmak istiyorum. Onları da dört gözle tanımayı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray maçlarını izliyordum"

Osimhen, "Galatasaray maçlarını izliyordum. Mertens buraya geldiğinden beri nasıl oynuyor, nasıl gelişiyor takip etmek istiyordum. Gol attıkları zaman, maçları kazandıkları zaman taraftarla olan etkileşimleri de çok heyecan vericiydi. Şimdi de taraftarımızın her golden sonra beni de aynı şekilde destekleyeceklerini ümit ediyorum" şeklinde konuştu.

Özbek: "İnşallah bu seneki mücadelemizde büyük katkı verecek"

Başkan Dursun Özbek ise "Victor çok önemli bir transfer. Özellikle Galatasaray ve Türk futbolu için. Avrupa'daki mücadelemizde ve Türkiye'deki 5'inci yıldız hedefimizde ondan Galatasaray'ın beklentisi çok yüksek. Bu beklentiye karşılık vereceğinden eminim. Bir Galatasaraylı olarak böyle dünya yıldızı futbolcuların kulübümüzde olması hem beni, hem yönetim kurulunu, hem de Galatasaray taraftarını memnun ediyor. Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah bu seneki mücadelemizde büyük katkı verecektir" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler