Osimhen'i Galatasaray'dan erken koparmaya çalışıyorlar! 6 milyon euroluk teklif...

16.09.2024 - 09:42 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 09:50

Premier Lig devinin, Galatasaray'ın Napoli'den sezon sonuna kadar kiraladığı Nijeryalı golcü Victor Osimhen için ocak ayında teklif yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Osimhen'i Galatasaray'dan erken koparmaya çalışıyorlar! 6 milyon euroluk teklif...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın yılın transfer bombasına patlatarak kadrosuna kattığı Napoli'nin 100 milyon euroluk yıldızı Victor Osimhen için devre arasında sarı-kırmızılı kulübü zorlu bir süreç bekliyor.

Hem takım arkadaşlarını hem taraftarları hayran bıraktı

Florya'da çıktığı iki antrenmanda takım arkadaşlarını kendisine hayran bırakan Osimhen, Galatasaray formasını giydiği ilk maçta taraftarın da gönlüne girdi.

Chelsea, Osimhen'in peşini bırakmıyor

Sabah'ta yer alan habere göre sezon başındaki Osimhen hamlesi olumsuzlukla sonuçlanan Premier Lig ekibi Chelsea, yıldız golcüyü ocak ayında transfer etmek için plan hazırladı.

Ocak ayında yeni hamle

Nijeryalı yıldızın Napoli'den bonservisini almaya çalışacak İngiliz devi, Galatasaray'a da 6 milyon Euro ekstradan ödeme yapmaya hazır.

Çıkış opsiyonu yok

Sarı-kırmızılı kulübün 6 milyon Euro yıllık maaş ödediği Osimhen'in kiralık sözleşmesinde devre arasında çıkış opsiyonu bulunmuyor.

Galatasaray'ın bırakma niyeti yok

Teknik direktör Okan Buruk, planlamasını Osimhen ve İcardi'yi birlikte oynatmak üzerine kurguladı, yönetim de takımdaki negatif havayı pozitife çeviren Osimhen'le sezonu tamamlamaya kararlı.

Senin için hazırladığımız haberler