Osman Çelik: “Çok saçma bir gol yedik”

27.02.2021 - 21:31 | Son Güncellenme: 27.02.2021 - 21:32

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Galatasaray’a yenildi. Peki Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcular neler söyledi? İşte detaylar...

Osman Çelik: “Çok saçma bir gol yedik”

Süper Lig'in 27. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda Galatasaray’a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcular değerlendirmelerde bulundu. 

Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Göktüğ Bakırbaş: "Altı haftalık yenilmezlik serimizi geçen haftadan itibaren sürdürmek istiyorduk. Ama maalesef olmadı. Üzgünüz. Önümüzde çok maç var. Üst sıralara doğru tırmanacağız. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Puan almak için mücadelemiz yetmedi. Önümüzdeki maçlara bakacağız."

Osman Çelik: "Çok pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Bir sürü de pozisyon bulduk. Aslında skorun hakkı bu değildi. Çok saçma bir gol yedik. Daha sonra maçın içinde kalmaya çalıştık. Bundan sonra Fatih Karagümrük maçına hazırlanacağız. Takımın bir direnci olduğunu söyleyebilirim. Erzurumspor'un 25 puanı var ve bu ligde kalacaktır. Bundan sonra Erzurumspor hep burada olacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler