Osman Çelik için resmi açıklama: Süper Lig'den 3 kulüp istiyor!

29.05.2018 - 10:20 | Son Güncellenme: 29.05.2018 - 10:20

Bonservisi Antalyaspor’da olan ve son 3 yılda Karabükspor’da kiralık olarak forma giyen Osman Çelik hakkında Menajeri Çağrı Arslan, dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

Koza TV’de ekranlara gelen Kale Çizgisi programında Koray Geçgel’e konuşan Çağrı Arslan, Osman Çelik için Süper Lig’de 3 kulübün teklif verdiğini söylerken, genç futbolcunun önceliğinin Antalyaspor olduğunu belirtti.

Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Şefik Öz’le yaptığı görüşmeden bahseden Çağrı Arslan, “Osman’ın Antalyaspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi daha var. Süper Lig’den 3 kulüple daha görüştüm. Kendisini istiyorlar. Ancak Osman’ın Antalyaspor’da kalma ideali var. Şefik Bey de Osman’ı yapılanmada düşündüklerini söyledi. Başka kulüplerle görüşmememizi istemedi. Sözleşmesinin 3-4 yıllık sözleşme yenilemek istediklerini ifade etti. Asıl olan Osman’ın fikridir. Osman, Antalya’nın çocuğu ve Antalyaspor formasıyla Antalya Stadyumu’nda oynamak istiyor. Kulübe kazandırıp gideceksek, buna da açık olduğumuzu söyledik.Şefik Bey’e de teşekkür ediyorum. Osman’ın Antalyaspor için değerli olduğunu ve O’nu Antalyaspor’da görmek istediklerini vurguladı” diye belirtti.

Yeni Malatyaspor’un Osman Çelik ile ilgilendiği yönünde çıkan haberleri doğrulayan Çağrı Arslan, “Kamuoyuna yansıdığı için söyleyeyim; Yeni Malatyaspor’un çok ciddi bir teklifi vardı. Ancak öncelik Antalyaspor olacak.  Bunun dışında Süper Lig’den iki takımın daha talebi oldu, ancak kamuoyuna yansımadığı için bunları söylemek istemiyorum” diye konuştu.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler