Osman Duran ile yeniden!

08.05.2017 - 12:38 | Son Güncellenme: 08.05.2017 - 12:38

Sebahattin ALP /DENİZLİ (AJANSSPOR)

Kızılcabölükspor olağan genel kurulunda mevcut başkan Osman Duran oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi. Yeni yönetim ise 23 kişiden oluştu.

3. Lig 1. Grup'ta sezonu 52 puanla 7. sırada tamamlayan Kızılcabölükspor’un amatör kümeden bu yana 7 yıldır başkanlığını yapan Osman Duran, olağan genel kurul sonrasında yeniden başkanlığa seçildi. 23 kişilik yönetime yeni isimler olarak Mustafa Aydınlı, Levent Çaputçu ve Ramazan Usta girdi.

Nikah salonunda yapılan olağan genel kurulda Divan Başkanlığını Ertan Gürgün yaparken, divan heyeti Musa Varlıoğlu ve Cihan Sayın’dan oluştu. Divan başkanı Gürgün Kızılcabölükspor’un büyük işler başardığını belirterek “Kızılcabölük ismini tüm Türkiye’ye duyuran bir takımımız var. Fair-play çerçevesinde, misafirperver bir şekilde gelen tüm rakip taraftarları en iyi şekilde ağırlıyoruz. İnşallah bundan sonra da bu centilmenlik devam eder. Başkana ve yönetim kuruluna, onursal başkanımız Osman Aydınlı’ya, aramızdan ayrılan merhum Abdullah Naza’ya çok teşekkür ediyorum ” dedi.

A Spor’un tesislerini istiyoruz

Tüm kongre üyelerine teşekkür eden Osman Duran,  "Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Bundan sonrada tabi ki hedefsiz kalmayacağız. Şampiyonluk hedefine yürüme yolunda maçlarımızı önümüzdeki sezon Denizli’de oynamak istiyoruz. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’dan Doğan Seyfi Atlı Stadı ile BAL ligine düşen Denizli Futbol A Spor’un kullandığı İtfaiye Daire Başkanlığı’ndaki tesisi istiyoruz. Bu konuda desteklerini bekliyoruz. Hedefimiz daha üst liglerde yer alan bir Kızılcabölükspor yaratmak”  diye konuştu.

Onursal Başkanlığa Osman Aydınlı, Kulüp Başkanlığına da Osman Duran’ın getirildiği yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ergün Gürel, Kamil Sayın, Halil Tun, Ahmet İlem, Levent Çaputçu, Rasim Ergil, Serkan Dayıoğlu, Selahattin Yılmazlı, Mustafa Aydınlı, Abdülkadir Sarısakal, Halil Yağlıca, Muhammed Erdoğan, Bekir Aykutlu, Ramazan Yılmazlı, Bilal Coşkun Dobulga, Caner Çınar, Ramazan Usta, Murat Fuat Ürek, İsmet Gönültaş, Ekrem Ateş, İsmail Ök, Cihan Sayın.

Senin için hazırladığımız haberler