Osman Duran işin sırrını anlattı!

31.12.2015 - 14:05 | Son Güncellenme: 31.12.2015 - 14:05

Türkiye’de borçsuz kulüplerin parmakla gösterildiği ortamda, bunlardan biri de Denizli’yi 3. Lig 1. Grup'ta temsil eden Kızılcabölükspor.

Haber: Sebahattin ALP / DENİZLİ

Denizlispor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan sonra profesyonel liglerde Denizli’yi temsil eden üçüncü takım olan Kızılcabölükspor, zirve yarışında mücadelesini sürdürürken, ilk yarıyı liderin 4 puan gerisinde 3. sırada tamamladı.

Kızılcabölükspor’un amatör kümeden profesyonel lige çıkmasında en büyük pay sahibi olan başkan Osman Duran, özel şahıslara ve devlete hiç borçlarını olmadığını söyledi.

Mütevazı bütçe ile zirveyi zorlayan Kızılcabölükspor’un Başkanı Duran, futbolcuya veremeyecekleri parayı vaat etmediklerini belirterek, "Transferde futbolcu 100 istese bile, ben bütçeme göre 60 teklif ederim. Yukarısını verecek olursam açık açık ‘veremem’ derim. Çünkü transfer bütçesini deldirmem. Şimdiye kadar da, hiçbir futbolcunun bizden 1 kuruş alacağı yoktur. Bizi mahkemeye veren futbolcu olmadı. Avukatlarla hiç uğraşmadık. Deplasmana otobüsle gidiyoruz. Uçakla gitsek 15-16 bin lira. Yollarda, pazarlık ederek yemek yeriz. Otellerde pazarlık ederiz. Futbol Federasyonu katkısı var ama yine de “Har vurup, harman savurmayız”. Futbolcudan vereceğim paranın vergisini keserim. Bu nedenle, birçok futbolcuyla transfer sezonu başında yolarımız ayrıldı. Çünkü anlaşmadan önce ‘vergisini keserim’ deyince, şaşırıp imzadan vazgeçenler oldu. Taraftarları ve futbolcuları da kulübün ceza almaması için bilinçlendirdik. İlk yarıda, TFF Disiplin Kurulu’ndan hiç ceza almadık” dedi.   

Senin için hazırladığımız haberler