Osman Özköylü: Gomis Ve Modeste'ye Pendikspor Transfer Teklifi Yaptı - Diabiy'le Anlaştık

Ali Bozkurt
17.07.2023 - 14:43 | Son Güncellenme: 17.07.2023 - 14:55

Süper Lig'in yeni takımı Pendikspor'da teknik direktör Osman Özköylü'den Bafatembi Gomis, Anthony Modeste ve Abdoulay Diaby transferi hakkında açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Osman Özköylü: Gomis Ve Modeste'ye Pendikspor Transfer Teklifi Yaptı - Diabiy'le Anlaştık

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü transfer çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

Özköylü, Bafatembi Gomis, Anthony Modeste ve Abdoulay Diaby transferlerinde son durumu anlattı.  

"Diaby ile anlaştık"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Osman Özköylü, "Kamp çalışmalarımız devam ediyor. Dün ilk etap kamp çalışmalarımızı tamamladık. İkinci etap kamp çalışmalarımıza başlayacağız. Saha çalışmalarımızla ilgili herhangi bir problem yok, çalışmalarımıza devam ediyor. Georgios Tzavellas aramıza katıldı. Welinton da birkaç gün içinde aramızda olacak. Abdoulay Diaby ile anlaştık, bugün İstanbul'da olacak. Diaby ile prosüderler tamamlandıktan sonra sözleşme imzalayacağız" dedi. 

İlgini Çekebilir
Pendikspor, eski Beşiktaşlı oyuncu ile anlaştı!
Habere Git

"Gomis ve Modeste'yle görüştük"

"Bafetimbi Gomis ve Anthony Modeste ile görüştünüz mü?" sorusuna Özköylü, "Bafetimbi Gomis ile ilgili gündemimiz oluştu ancak oyuncunun maliyetinden dolayı bu transfer gerçekleşmedi. Borussia Dortmund'la sözleşmesi sona eren Anthony Modeste'ye teklifimizi yaptık ve görüşmemiz oldu ancak oyuncu beklemeye aldı" cevabını verdi. 

Abdoulay Diaby son olarak hangi takımda oynadı?

Abdoulay Diaby son olarak Suudi Arabistan ekibi Ittihad Kalba formasını giydi. Sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki oyuncu takımdan ayrıldı.

Abdoulay Diaby'in istatistikleri

Kariyeri boyunca 392 karşılaşmada görev alan Abdoulay Diaby, 103 gol atma başarısı gösterirken 53 asist yaptı. Süper Lig ekibi Beşiktaş formasıyla çıktığı 37 karşılaşmada 6 gol atarken 3 asist yaptı. Son olarak formasını giydiği Ittihad Kalba'da ise 13 karşılaşmada forma giydi. Gol atma başarısı elde edemezken 2 asist yapma başarısı yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler