Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü Kazandıkları Tuzlaspor Maçından Sonra Konuştu

Burak Alaca
07.03.2023 - 23:09 | Son Güncellenme: 07.03.2023 - 23:28

TFF 1. Lig ekiplerinden Pendikspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, 3-2 kazandıkları Tuzlaspor maçının ardından hakemleri eleştirdi.

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü Kazandıkları Tuzlaspor Maçından Sonra Konuştu

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig'de oynanan Pendikspor- Tuzlaspor maçı nefes kesmişti. Kıran kırana geçen maçı 90+17'de bulduğu golle kazanan taraf Pendikspor oldu. Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu.

"Bize karşı işler farklı işliyor"

Hakemlerin Pendikspor'a karşı olan durumundan şikayet eden değinen Özköylü "Biz bu kadar ucuz yem edilecek takım değiliz. Harika bir maç oldu. Heyecanlı pozisyonlara sahne olan bir maç oldu. Skora baktığımızda ise maalesef bu maçı bu duruma biz getirdik. Rakibin pozisyonu yokken 2 gol yediğimiz bir müsabaka oldu oldu. Hakemin penaltı kararını tartışmak istemiyorum ama söz konusu Pendikspor olunca hemen VAR’a gidiliyor. Bize karşı işler farklı işliyor. Biz ligin ikinci yarısında 6 gol yedik. Bu gollerin 4 tanesi penaltıdan. Biz İstatiksel olarak ligde topa en fazla sahip olan takımız. Bizim maç başına ortalama 35 dakika topa sahip olduğumuz bu ligde en yakın rakibimiz 28 dakikada kalıyor” ifadelerini kullandı.

"Bir İstanbul takımı daha istemiyorlar mı?"

Süper Lig'e bir İstanbul temsilcisinin daha çıkmasının istenmediğini düşünen deneyimli çalıştırıcı "Bizi bu hakem kararları ile ligde geri sıralara mı çekmek istiyorlar? Süper Lig’de bir İstanbul takımı daha istemiyorlar mı? Biz şampiyon olmayalım mı? Biz, oynadığımız oyuna saygı duyulsun istiyoruz. Biz bu kadar ucuz yem edilecek takım değiliz. Maç içerisinde rakip oyuncu bizim futbolcumuzun beline sarılıp yere indiriyor. Hakem tenezzül edip VAR’a bile gitmiyor. Bu camianın yaptığı bir yatırım var, emek var. Sahada işini en iyi şekilde yapmaya çalışan bir oyuncu grubu var. Her daim oyuncularımızın arkasında olan teknik ekibimiz, yöneticilerimiz var. Biz hakkımız olmayan hiçbir şey istemiyoruz. Eyüpspor yatırım yapıyorsa, Pendikspor iyi oynuyorsa bu ekipler isteseniz de istemeseniz de hak ettiğini alacaktır. Bu tür ekipler futbolu güzelleştirir” dedi.

İlgini Çekebilir
Pendikspor depremzedeler için el ele! Saha futbol topu doldu
Habere Git

"Kazanmaya devam edeceğiz"

Ligin geri kalanına odaklanacaklarını söyleyen Özköylü “Tuzla gibi kaliteli bir takıma karşı bugün iyi mücadele ettik ve kazandık. Önümüzde Göztepe maçımız var. O maça hazırlanacağız ve inşallah kazanmaya devam edeceğiz. Tuzlaspor’u da bugünkü mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Ligde kalan maçlarında başarılar diliyorum." dedi.

Maçta neler olmuştu?

Maçın 86. dakikasına kadar skor Pendikspor leyhine 1-0 ilerlerken Tuzlaspor 86. dakikada James Adeniyi'nin penaltıdan bulduğu golle skoru 1-1'e getirdi. 90+2'de ise Pendik, Regattin ile 2-1 öne geçti. Tuzlaspor 90+13'te Bünyamin Yürür'ün golüyle skoru 2-2'ye getirse de, dakikalar 90+17'yi gösterirken Hasan Kılıç topu ağlara yolladı ve maçı Pendikspor'a getirdi.

İlgini Çekebilir
TFF 1. Lig ekibi duyurdu: Transfer yasağı kalktı
Habere Git

Pendikspor'un durumu

TFF 1.Lig'de 24 maç sonunda 43 puan toplayan Pendikspor maç fazlası ile 41 puanlı Bodrumspor'un önünde 3. sırada yer alıyor. İstanbul ekibi Süper Lig'e direkt çıkış bileti için 2. Samsunspor'u takip ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler