Osman Özköylü: "Büyük hedeflerimiz yok"

05.07.2017 - 20:42 | Son Güncellenme: 05.07.2017 - 20:42

AJANSSPOR ÖZEL- BB Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Osman Özköylü'nün röportajından önemli satır başları şu şekilde:

‘Yönetimin beni ısrarla istemesi...’

"Erzurumspor’da antrenörlüğümün ilk zamanlarında çalışma fırsatı bulmuştum. O zaman yolun başındaydık ve kulübün şartları gereği istediklerimiz olmadı. Yönetimin beni ısrarla istemesi ve ikna etmesi hoşuma gitti. Son sezonda lig atlamış bir takım var. Belediye başkanının, şehrin desteklerinin olduğu, hedefleri olan bir takımdayım"

‘Büyük hedeflerimiz yok’

"Öncelikli hedefimiz yeni çıktığımız bu ligde iyi bir takım oluşturup kalıcı olmak. Kulübün bu lige adapte olması ve profesyonelleşmesi lazım. Kulüp ve kadro adına eksiklerimizi tamamlamamız gerekiyor. Altyapı anlamında çalışmalıyız. Büyük hedeflerimiz yok"

‘ Ligde kalacak bir takım oluşturmak istiyoruz’

"8-9 transfere daha ihtiyacımız var. Hollanda’dan gelen ve bizim için yazılan isim doğru. Hedefe oynayacak bir takım yaratmak için buradayız. Önce hedefe oynayacak takımın altyapısını oluşturup kentsel ve fiziksel olarak da eksiklerimizi kapatmalıyız. Bu sezon tamamen ligde kalacak bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu sezon bir yapılanma sürecindeyiz. 2.lig ve TFF 1.Lig arasındaki farklar büyük. Bu ligde oynayabilecek oyunculara ihtiyacımız var"

‘Savunma ve hücum hattına transferlerimiz olacak’

"Hem savunmaya hem de hücum hattına takviyelerimiz olacak. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Yabancı tercihim kanat ve santrafor bölgesi için olacak"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler