Osman Özköylü: "İstediklerimizi sahaya yansıttık ve galip geldik"

29.09.2018 - 21:45 | Son Güncellenme: 29.09.2018 - 21:45

Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Tetiş Yapı Elazığspor'u 3-0 yenen Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, futbolcuların istediklerini çok güzel bir şekilde sahaya yansıttığını ve kazanmayı bildiklerini söyledi.

Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendi sahalarında kazanmanın sevindirici olduğunu belirterek, gündüz saatinde işleri olmasına rağmen maça gelen taraftara teşekkür etti.

Son iki haftada aldıkları galibiyetlerin ardından ligde geldikleri yerin kendilerini çok mutlu ettiğini vurgulayan Özköylü, şöyle konuştu:

"Ligin ilk haftalarında belli sıkıntılar yaşadık. Ama bazı şeylerin oturması lazımdı. 14-15 yeni transfer yapmış, geçen seneden 8-9 oyuncusu kalmış bir takımın yeni bir teknik direktörle yeni bir oyun anlayışını özümsemesi, bunu uygulamaya başlaması çok kolay değil. Zamanla bu iş olacak. Bugün oyuncu arkadaşlarımız bizim istediklerimizi doğru şekilde sahada yapmaya çalıştılar. Topa sahip olmaya çalıştık. Rakibin bekleyerek oynayacağını biliyorduk. İlk yarı biraz yavaş oynadık. Daha hızlı ve daha seri paslar yapmamız lazımdı. Daha dikine düşünmemiz lazımdı. Burada biraz eksik kaldık. Bunun neticesinde de iki tehlikeli pozisyon verdik. Geri düşebilirdik. Ama o noktalarda kalecimizin başarısı takımı ayakta tuttu. İkinci yarıda gelen goller, bugünkü galibiyet için bizi çok mutlu etti. Oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Takım istediklerimizi çok güzel bir şekilde sahaya yansıttı ve kazanmayı bildik. Elazığspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."

Senin için hazırladığımız haberler