Osman Zeki Korkmaz: "Bu lig bizim için şimdi başladı"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Sivasspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, 3 puanla ayrıldıkları Sarıyer maçı sonrası, "Bugün bir maç kazandık diye bir sürü övgü anlatamam. Bu lig bizim için şimdi başladı. Kafamızdaki takımı büyük oranda kurduk" dedi.

Son 5 Haber

Galatasaray yedek golcüsünü Sara'nın eski takımında buldu

Nihat Kahveci'den Lyon maçının ardından yıldız futbolcu için olay sözler: "Fenerbahçe forması giyemez"

Galatasaray'da Wilfried Singo transfer kararını verdi

Darwin Nunez transferi uzadı, Trabzonspor'un hedefindeki yeni golcü belli oldu

Beşiktaş - Kauno Zalgiris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Sarıyer’ı 1-0 mağlup eden Sivasspor’da Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.
"Bu lig bizim için şimdi başladı"
Korkmaz, "Uzun süre kulübümüzün üzerinde gezen kara bulutları dağıttık. Bugün bir maç kazandık diye bir sürü övgü anlatamam. Bu lig bizim için şimdi başladı. Kafamızdaki takımı büyük oranda kurduk. Bugün sahaya çıkan 4 arkadaşımız hepsi hafta içi geldi, bir idman yaparak maça çıkanlar var.
"Daha yapacak çok işimiz var"
Takım disiplinini elden bırakmadan oynadık. Buradaki aslan payını ben futbolcu arkadaşlarıma ve teknik ekibime vermek istiyorum. Daha yapacak çok işimiz var. Bu kırılma maçı çok önemliydi. Biz gerçekten ilk 4 hafta iyi değildik" ifadelerini kullandı.