Beşiktaş, Emir Kaan Gültekin için teklif yaptı mı? Resmi açıklama geldi...

28.08.2024 - 20:17 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 20:24

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, ligdeki hedefleri, transfer çalışmaları ve Emir Kaan Gültekin hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş, Emir Kaan Gültekin için teklif yaptı mı? Resmi açıklama geldi...

Salim MANAV-AJANSSPOR

Trendyol 1. Lig'in ilk 3 haftasında 3 galibiyet ile 9 puan toplayan İstanbulspor'da Osman Zeki Korkmaz açıklamalarda bulundu. Korkmaz, ligdeki hedefleri, transfer çalışmaları ve Emir Kaan Gültekin'le ilgili konuştu.

"Hedefimiz tekrardan Süper Lig'e çıkmak"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Osman Zeki Korkmaz, "Yeni nesil İstanbulspor demiştik. Bu sloganla birlikte hareket ediyoruz. Hedefimiz tekrardan Süper Lig'e çıkmak. İlk 3 hafta bizim için güzel geçti. 3 maçta 9 puan elde ettik. Bulunduğumuz konumdan mutluyuz. Transfer çalışmalarımızı tamamladık ancak eksik bir şey olursa takviye yapabiliriz" dedi ve ekledi:

Adı Beşiktaş'la anılan Emir Kaan için transfer açıklaması

"Diarra, Tuzlaspor'dan kadromuza kattık. Kerem Şen, Trabzonspor'dan kadromuza dahil ettiğimiz inandığımız bir isim. Gelecek adına iki isimden de umutluyuz. Emir Kaan Gültekin'i 3. Lig'den kadromuza dahil etmiştik. Sezona iyi başladı. Sezon öncesinde Süper Lig'den Emir Kaan ile ilgilenen kulüpler vardı. Beşiktaş hakkında bilgi sahibi değilim. Emir Kaan için kulübümüze gelen resmi teklif yok ancak takip edildiğini biliyoruz. Transferin son günlerinde Bu konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşanabilir"

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ile adı anılan Barça'nın beki İspanya'da kaldı
Habere Git

"Lig her yıl zorludur"

"1. Lig her yıl çok zor geçer. Çünkü 1. Lig'de her kulübün sezon başında hedefi Play-Off ve ilk 2. İstanbulspor olarak Süper Lig'den düşmenin mental çöküşünü az da olsa yaşadık. Fakat bu süreci tekrardan o ligde olma sloganıyla erken atlattık. Oyuncu arkadaşlarımızla da konuştuğumuzda bunu dile getiriyorlar"

Senin için hazırladığımız haberler