Osmanlıspor başkanı Sadık Dik, transfer piyasasının gözde oyuncuları hakkında flaş konuştu! Umar, Serdar Gürler, Musa, Pinto...

21.06.2018 - 15:37 | Son Güncellenme: 21.06.2018 - 18:37

Osmanlıspor başkanı Sadık Dik, transfer piyasasının gözde oyuncuları hakkında flaş konuştu! Umar, Serdar Gürler, Musa, Pinto...

Osmanlıspor başkanı Sadık Dik, transferin gözdesi haline gelen oyuncuları hakkında çarpıcı ifadeler kullandı

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Sadık Dik şunları ifade etti

"Takımı korumaya çalışacağız ama talip olan ekiplerden iyi bir meblağ olursa outurup değerlendirebiliriz. Arz ve talep meselesi bunlar. Serdar, Musa, Pinto ve Aminu Umar konusu var daha ciddi bir teklif gelmedi. Ayın 1'i itibariyle kampa gidiyoruz henüz ayrılan yok. Mustafa hoca ile anlaştık takımı biliyor, tanıyor ve hedefimiz yeniden Süper Lig'e geri dönmek"

Belli bir bütçemiz var onu delmek istemiyoruz. Bu bir ticarettir. Aminu ya da başka oyuncu sonuçta Süper Lig'de oynamak ister tabii. Futbolcu arkadaşlar orada oynamak ister ama sözleşmemiz var. Biz onun için 10 milyon istiyoruz. Diğer takımlarda da isteyenler var sadece Trabzonspor değil yurt dışında da talipleri var. Göztepe istiyordu mesela Serdar ile Galatasaray flört ediyor. Beşiktaş'ın talebi vardı. Herkes iyi oyuncuyu almak ister. Transferi kim iyi karşılarsa ona veririz.

'Serdar Gürler'in bedeli 10 milyon Euro'

Serdar Gürler için ilk günden açıkladık. Gerçekten çok değerli bir oyuncu bize Trabzonspor'dan geldi. Önce Gençlerbirliği ardından bize geldi. Yavaş yavaş görüşmeler arttı. Serdar için 10 milyon Euro bedel belirledik.

'Okay mesela yurt dışına 6 milyon Euro bedelle gitti'

"Dört büyükler dışında takımlar bu bedelleri veremez. Mesela Okay yurt dışına 6 milyon bedelle gitti. Yurt dışı takımları verebiliyor"

'Pinto'ya dört büyüklerin hepsi talip oldu'

"Pinto'ya dört büyüklerin hepsi talip oldu. Musa Çağıran için Beşiktaş ve Trabzonspor istiyor diyebiliriz. Dört oyuncumuzla ilgi var."

Senin için hazırladığımız haberler