Osmanlıspor forması giyen Serdar Gürler'den Beşiktaş açıklaması!

27.12.2017 - 15:28 | Son Güncellenme: 27.12.2017 - 15:28

Osmanlıspor forması giyen Serdar Gürler'den Beşiktaş açıklaması!

Osmanlıspor forması giyen orta saha oyuncusu Serdar Gürler, Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Serdar, ligdeki hedefleri ve kendi performansına da değindi.

Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Serdar Gürler’in açıklamaları şu şekilde:

"Akhisarspor galibiyeti moral oldu"

Bu ilk devreyi kırmızı hatta bitirmiyoruz. 1 puandan buralara geldik. Mutluyuz. Özellikle kendi evimizde iyi maçlar oynadık. Tehlike hattından çıktık. Akhisarspor maçında ben oynamadım ama takım arkadaşlarım iyi mücadele etti. Kazandığımız için mutluyum.

Kendi performansı için neler düşünüyor?

Benim için 7 gol 5 asist iyi bir şey tabi. Ama bu performans takım daha iyi yerlerde olduğunda attığım goller daha çok değer kazanacaktır. Bireysel hiçbir şey olmuyor. Futbol bir takım oyunu. Osmanlıspor hak ettiği yerlerde olmalı. Bunun için mücadele edeceğiz.

"Beşiktaş maçında iyi bir sonuç almak istiyoruz"

Beşiktaş maçında elimizden geleni yapacağız. A Takım ya da B Takım yok. Beşiktaş çok kaliteli bir takım. İyi bir sonuç almak istiyoruz. 5-1’lik maçı unuttuk. Hedefimiz Beşiktaş maçında iyi bir sonuç alabilmek.

"Trabzon'da yanlış kişilere denk geldim"

Trabzon’da beni oynattıklarında elimden geleni yaptım. İyi bir istatistik yaptım. Yanlış kişilere denk geldim diye düşünüyorum. Benim için hayırlısı böyleymiş. Trabzonspor’da herkese hakkımı helal ediyorum. Beni seven de sevmeyen de var. Şu anda çok huzurluyum. Osmanlıspor’da oynamaktan mutluyum.

"Önemli olan takımın başarısı"

En önemli şey takımın durumu. Ligin ikinci yarısına iyi başlamak istiyorum. Düşme hattından uzaklaşmak istiyoruz. İlk hedefimiz Osmanlıspor’u düşme hattından uzakta tutmaktır. Ondan sonra bireysel bakarım.

"Trabzonspor maçını unutamam"

Ligin ilk yarısında 4-3 biten Trabzonspor maçını unutamıyorum. Kaybettiğimiz için çok üzüldüğüm bir maç. O maçı unutamayacağım. Unutamadığım golüm ise Karabükspor maçında A işareti yapmıştım. O gol diyebilirim.

Senin için hazırladığımız haberler