Osmanlıspor'dan Rodallega ve Musa Çağıran açıklaması!

28.08.2017 - 15:10 | Son Güncellenme: 28.08.2017 - 15:10

Osmanlıspor'dan Rodallega ve Musa Çağıran açıklaması!

AJANSSPOR ÖZEL- Osmanlıspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Radyospor'da yayınlanan Maç Merkezi programında Salim Manav ve Tolga Kuru'nun sorularını yanıtladı.

'Forvet transferimiz gerçekleşebilir'

İlk olarak transfer çalışmalarından bahseden Bülent Uygun, "Takımımızda 10'a yakın oyuncumuzla yollarımızı ayırmıştık. Bu futbolcular arasında Ndiaye ve Webo gibi çok önemli isimler vardı. Defans hattına takviyelerimizi yaptıktan sonra orta sahaya Josue, Anıl ve Özer Hurmacı geldi. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirip transferlerimizi tamamlayacağız. Bugün gün içerisinde forvet transferimiz gerçekleşebilir. Her geçen gün form grafi artan, arzulu, istekli, coşkulu bir Osmanlıspor olacak" dedi.

 

Tugay Kaçar'ın pozisyonu?

Kayserispor maçında oyundan atılan Osmanlısporlu Tugay Kaçar'ın pozisyonuyla ilgili olarak ise Uygun, "Tugay'ın o poziyonda faul olmadığını fakat faul verince hakem, hani 'hadi' dersin ya, orada ağzından öyle bir şey çıktı. Ama bizim hakemlerimiz böyle gençlerimize, yani bilerek direkt küfür etmediği sürece, bu tarz şeylere takılıp kalmamalı. Bizim hakemlerimiz maalesef, 'Acaba ne dedi, O ne dedi, Burdaki ne dedi' diye söyleyerek oyuncuları en ufak kelimede dahi oyundan atabiliyor.  Bu da Tugay için tecrübe oldu. Onun için üzüntü duyuyorum.  Tugay'ın, A Milli Takım için değerlendirilebilecek bir oyuncu olduğunu anlatmıştık, oradaki 'Haaa' kelimesi onun için iyi olmadı. Formayı almak onun için zor olacak" diye konuştu.

'Karcemarskas ve Koray iki hafta sonra aramızda'

Takımda sakatlığı devam eden Koray Altınay ve Zydrunas Karcemarskas ile ilgili ise deneyimli çalıştırıcı, "Zydrunas Karcemarskas ve Koray iki hafta sonra aramızda olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

'Rodallega'yı isteriz fakat ...'

Kulislerde konuşulan Rodallega-Musa Çağıran takasıyla ilgili ise Bülent Uygun, "Takımımızda başkan istemediği sürece kimsenin ayrılma şansı yok. Ekonomik anlamda beklenti içinde olmadığımız için böyle bir düşüncemiz yok. Biz Musa'yı satmayı düşünmüyoruz. Musa ile 3 yıl daha sözleşme uzattık. Musa kasındaki sakatlıktan dolayı 2 hafta idman yapamadı. Kayserispor maçında oyuna girdikten sonra zekasını konuşturdu.  

Rodallega iyi bir oyuncu, Akhisar'da çok iyi performans sergiledi. Birçok takımla da ismi anılıyor. Fakat o takımların 1 milyon 800 bin Euro vereceğini düşünmüyorum. Biz de Rodallega'yı isteriz fakat takımdaki dengelerimizi bozmamak adına bu transferi yapmayız" açıklamasında bulundu.

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler