Otomobilen yeni sezonda Samsunspor’un yanında

03.10.2024 - 11:17 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 11:22

Tunalar Şirketler Topluluğu’nun ikinci el araç alım satım markası Otomobilen, armasında Atatürk’ü taşıyan Türkiye’nin tek futbol kulübü olan Samsunspor ile sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Otomobilen yeni sezonda Samsunspor’un yanında

AJANSSPOR HABER

Tunalar Şirketler Topluluğu’nun ikinci el araç alım satım markası Otomobilen, armasında Atatürk’ü taşıyan Türkiye’nin tek futbol kulübü olan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor ile sponsorluk anlaşmasına imza attı. Tunalar Topluluğu ve Samsunspor Futbol Kulübü üst yönetiminin katılımıyla gerçekleşen imza töreninde, 2024-2025 sezonu sponsorluk anlaşmasının detayları paylaşıldı. İş birliği kapsamında Otomobilen logosu Samsunspor maç formalarının şortlarında gururla yer alacak. İşte detaylar...

İmza töreni düzenlendi

Sponsorluk anlaşmasının imzalandığı tören, Otomobilen Genel Müdürü Kenan Bilirgen, Samsunspor Futbol Kulübü Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen başta olmak üzere kulübün üst düzey yöneticilerinin katılımıyla Samsunspor Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşti.

Kenan Bilirgen: "Samsunspor’a yeni sezonda başarılar diliyorum"

İmza töreninde konuşan Otomobilen Genel Müdürü Kenan Bilirgen, “Sporun birleştirici gücüne inanan ve her fırsatta desteğini gösteren ana grup şirketimiz Tunalar Şirketler Topluluğu’ndan aldığımız ilham ve kurumsal vizyonumuz doğrultusunda sporun bireylere ve topluma kattığı değerleri önemsiyor, bu değerlere sahip çıkmak için adımlar atıyoruz. Futbolun birleştirici coşkusuna ortak olmak ve gelişimine katkı sağlamak da markamız için çok kıymetli. Karadeniz’de doğmuş ve tüm Türkiye’ye yayılmış bir grup olarak, Samsunspor gibi köklü bir kulübe ve Samsun gibi değerli bir ilimize katkı sunmanın gururunu yaşıyoruz. İş birliğimizin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyor, Samsunspor’a yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü formasında taşıyan değerli bir kulüp"

Konuşmasında Tunalar Şirketler Topluluğu’nun Samsun’daki yatırımlarına da dikkat çeken Kenan Bilirgen, “Samsun, Türkiye için hem tarihi hem de kültürel anlamda oldukça önemli bir şehir. Kurtuluş Savaşı’mızda farklı ve anlamlı bir yere sahip olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü formasında taşıyan değerli bir kulübe sponsor olmak bizim için büyük bir gurur kaynağı.

"Sorunsuz otomobil alım-satımı deneyimi sunuyoruz"

Tunalar Şirketler Topluluğu da milli mücadelenin ilk adımlarının atıldığı bu güzide şehirde Otomobilen’in yanı sıra Rent Go, Rent Go Filo, Wattarya gibi markalarımız ve Ford Trucks, Castrol, KIA bayiliklerimizle Samsun’un büyümesine ve gelişmesine destek oluyor. Otomobilen olarak Samsun’da hizmete açtığımız showroom ile birlikte 8 ilde tamamı kurumsal 13 şubemiz ile daha geniş kitlelere güvenilir ve sorunsuz otomobil alım-satımı deneyimi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Veysel Bilen: "Kulübümüzü daha ileriye taşımayı hedefleyen bir anlayışa sahibiz"

Samsunspor Futbol Kulübü Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen ise, “Otomobilen ve Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. arasında, gelecekte daha da geliştirmeyi planladığımız bir sponsorluk anlaşmasına imza atmak için bir araya geldik. Samsunspor olarak, sponsorluk gelirleriyle kulübümüzü daha ileriye taşımayı hedefleyen bir anlayışa sahibiz.

Bu vesileyle, başta Otomobilen Tunalar Şirketler Topluluğu grup başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erol Tuna olmak üzere tüm yönetim kuruluna, sponsor markamız Otomobilen Genel Müdürü Sayın Kenan Bilirgen’e ve çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyoruz. Ümit ediyoruz ki bu iş birliği her geçen yıl artarak devam etsin ve sizlerin piyasa payı büyüdükçe bize olan desteğiniz de artsın.” dedi.

Otomobilen Hakkında

Otomobilen, 100 yılı aşan köklü geçmişi ile Türkiye’nin en güvenilir ve önde gelen kuruluşlarından Tunalar Şirketler Topluluğu’nun, ikinci el araç alım-satım markasıdır.

8 ilde tamamı %100 Tunalar sermayesiyle kurulmuş toplam 13 kurumsal şube ile müşterilerine en iyi araçları en uygun koşullarda sunan Otomobilen, ikinci el araç alım-satım ve takas işlemlerinde daima %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile hareket etmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler