Otyakmaz: "Hakem ilk yarı biraz dikkatimi çekti ama ikinci yarı dengeledi"

Orhan Gülek
20.04.2021 - 21:44 | Son Güncellenme: 21.04.2021 - 10:42

Süper Lig'in 36. haftasında Sivasspor, evine Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı. Maç sonrası Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz değerlendirmelerde bulundu

Otyakmaz: "Hakem ilk yarı biraz dikkatimi çekti ama ikinci yarı dengeledi"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 36. haftasında Sivasspor, evine Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadelede Sivasspor, Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz açıklamalarda bulundu.

"Rakip, şampiyonluğun en güçlü adayı Beşiktaş"

Başkan Otyakmaz, karşılaşmada güçlü bir rakiple oynadıklarını dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

"Alanya, Antep çok ciddi rakiplerimiz var. Puan kaybına uğramamamız gerekiyordu bu maçta ama rakip şampiyonluğun en güçlü adayı Beşiktaş. Sonuçtan memnunuz. Hakem ilk yarı biraz dikkatimi çekti ama ikinci yarı dengeledi. Penaltı pozisyonu bana kalırsa penaltı. Elini çekiyor gibi gözüküyor ama bana göre penaltı. Bunu orta hakeme değil VAR hakemine sormak gerekir diye düşünüyorum. Bazı dönemlerde çok sık ve çok sayıda maç iptal edilyor. Hakan Arslan'ın pozisyon gereği bir kırmızı karttı. İyi ve centilmen bir sporcunun ödüllendirilmesi gerekirdi diye düşünüyorum ama takdir haklarını  bu yanda kullanmadılar"

Senin için hazırladığımız haberler