Otyakmaz'dan Tamer Tuna ve transfer açıklaması: En büyük transferimiz...

13.08.2018 - 14:41 | Son Güncellenme: 13.08.2018 - 17:41

Sivasspor Genel Menajeri Oray Otyakmaz, Alanyaspor galibiyeti ve 2.haftadaki Trabzonspor deplasmanı hakkında Radyospor'a konuştu. Otyakmaz transfer konusuna da değindi.

Otyakmaz'dan Tamer Tuna ve transfer açıklaması: En büyük transferimiz...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, yeni sezona Alanyaspor’u 1-0 yenerek başladı. Sivasspor Genel Menajeri Oray Otyakmaz, Alanyaspor galibiyeti ve 2.haftadaki Trabzonspor deplasmanı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca Otyakmaz, transfer çalışmaları konusunda da bilgiler verdi.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Oray Otyakmaz’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Tamer Tuna ile daha da iyi günlere gideceğiz"

Yeni sezonda seyircimizin önünde 3 puanla başlamak inanılmaz güzel. Bunu inşallah devam ettireceğiz. İyi bir takımımız var. Geçen seneden bu yana devam eden birlikteliğimiz var. Yeni katılanlar transferlerimiz ve hocamız oldu. Başkanımız, "En büyük transfer hocamız" dedi. Onunla beraber daha iyi günlere gideceğimize inancımız tam.

"İlk maçlardaki performanslar aldatıcı olmamalı"

İki takım da gerçekten iyi. Sezon başları yoğun çalışma temposundan dolayı oyuncuların üzerinde yük oluyor. Birçok takımın ilk maçlarda gösterdiği performans aldatıcı olmasın, Sivasspor da dahil. Sezon ilerledikçe takımlar kendi kimliklerine ulaşırlar diye düşünüyorum. İlk maç seyircimizin önündeydi. Oyuncularımızın bu baskıyı hissettiğini ve kazanmaya yönelik oynadığını düşünüyorum.

"Trabzonspor maçında puan ya da puanlar hedefliyoruz"

Trabzonspor maçı zor bir maç olacak. Çok değerli bir rakip. İyi çalışıp inceleyeceğiz ve analiz edeceğiz. Kazanmak için gidiyoruz. Bayram öncesi içeride oynayacağımız Kasımpaşa maçı da dahil taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Lig gerçekten zor. Geçen seneki takımların gösterdikleri performans ve başarı var, birçok takım transferde başarılı hamleler yaptığına inanıyorum. Bu sene de öyle devam ediyor. TL-Euro farkı kulüpleri daha dikkatli olmaya götürdü. Geçen seneki gibi ligin bu sene de kıran kırana geçeceğine inanıyorum. Zaten amacımız da seyircilerimize güzel bir müsabaka izletmek.

Sivasspor transfer yapacak mı?

Ülkenin durumu ortada. Ekonomik bir savaş vermekteyiz. Özellikle bunu da belirtmek istiyorum. Başta başkanımız ile beraber yönetim kurulumuz elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Ülkemiz şartları bizim için en önemlisi. O şartların gereğine göre davranılacak. İhtiyaç halinde tabii ki oyuncu bakıyoruz, transfer bitmez. Gelecek sezonun planlarını da yapıyoruz. Ama önceliğimiz ülkemiz. Ondan sonra da yöneticilerimiz takımımız için gerekli her türlü fedakarlıktan kaçınmayacaktır. Beklemek lazım.

Senin için hazırladığımız haberler