Oynamak istemeyen Süper Lig takımı sayısı arttı!

16.05.2020 - 15:23 | Son Güncellenme: 16.05.2020 - 15:26

Süper Lig'de hangi takımlar sezonun devam etmesini istiyor? Nihat Özdemir'in 10 gün öncesindeki açıklamaya göre oynamak isteyen kulüplerin sayısında bir azalma var. Detaylar...

Oynamak istemeyen Süper Lig takımı sayısı arttı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, bugün CNN Türk’te katıldığı programda Süper Lig’de 11-12 takımın oynamak istediğini açıkladı. Özdemir’in 6  Mayıs’taki açıklamasında bu sayı daha fazlaydı.  

AJANSSPOR

Süper Lig eğer bir aksilik olmazsa 12 Haziran’da tekrar başlayacak. Bu süreçte merak edilen birçok konu var. Bunlardan bir tanesi de kaç kulübün maçların devam etmesini istediği.

10 günde sayı düştü!

TFF Başkanı Özdemir, 6 Mayıs’ta düzenlediği basın toplantısında Süper Lig’deki 13-14 takımın oynamak istediğini açıklamıştı.

Bugün CNN Türk’teki Hafta Sonu programında Hakan Çelik’in konuğu olan Özdemir, bu sefer 11-12 takımın oynamak istediğini ifade etti.

Anlaşılan 10 günlük süreçte birkaç takım fikrini değiştirdi. Bunda kulüplerde üst üste açıklanan pozitif vakaların etkisi olduğu düşünülüyor.

TFF Başkanı, 1. Lig’de 11 takımın oynamak istediğini, 2 ve 3. Lig’deki takımların ise 12 Haziran’ı erken bulduğunu ve bu yüzden o liglerdeki maçların başlangıç tarihlerini 18 Temmuz’a çektiklerini bildirdi.

Senin için hazırladığımız haberler